5 stvari koje svakog frajera čine totalno ljubomornim! (FOTO) (GIF)
Foto: Profimedia

kakvi glumci

5 stvari koje svakog frajera čine totalno ljubomornim! (FOTO) (GIF)

Žene sklonije izražavanju ljubomore, ali to ne znači da muškarci nemaju ista osećanja. Oni je samo znaju dobro sakriti i glumiti

Objavljeno:

10 znakova da frajer planira da nestane iz tvog života! (FOTO) (GIF)

Ljubomora je većinom ženska “stvar”, zar ne? Tako bi se bar moglo činiti nekome ko je navikao na ženske ljubomorne ispade. Istina je da su žene sklonije pokazivanju ljubomore, ali to ne znači da muškarci nemaju ista osećanja. Oni je samo znaju dobro sakriti i glumiti.

I ma koliko god tvrdili da im neke stvari ne smetaju i da nisu ljubomorni, u sebi kipe od ljubomore. Ako imate muške prijatelje, mnogo lajkova ili vas muvaju drugi momci, neće moći da ne budu ljubomorni.

5 stvari koje svakog frajera čine totalno ljubomornim!

foto: Giphy

1. Muški prijatelji

Koliko god tvrdili da im ne smetaju, većina muškaraca jednostavno ne voli kad se previše družite s muškim prijateljima. Nije stvar u tome da ne veruju vama - ne veruju njima, bar je to ono što će vam reći.

foto: Profimedia

2. Zainteresovani muškarci

Kad vide da vas neko muva, reći će da im je to samo kompliment, ali duboko u sebi, muškarci kipe od ljubomore kad se neko drugi mota oko nas.

foto: Giphy

3. Pažnja na društvenim mrežama

Odavno je poznato da prosečna žena na običnu sliku dobije više lajkova i komentara nego muškarac. Manje je poznato da prosečnom muškarcu pažnja koju dobija smeta, a još manje da mu smeta jer se zbog toga oseća zapostavljeno.

foto: Giphy

4. Seksi odeća

Ako je samo za njega, to je sasvim u redu, ali muškarac će biti poprilično ljubomoran ako vidi da “takva” idete negde.

foto: Giphy

5. Vaši bivši

Pogotovo ako imate nešto lepo da kažete o njima. Iako vaš sadašnji dečko najčešće nema razloga za brigu o vašem bivšem dečku, ljubomora je jednostavno jača od njega.

foto: Profimedia

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.