Muškarce očaravaju žene koje znaju ovih 5 stvari! Da li ih znate i vi? (FOTO) (GIF)
Foto: profimedia

uvek postoji caka

Muškarce očaravaju žene koje znaju ovih 5 stvari! Da li ih znate i vi? (FOTO) (GIF)

Uz ove trikove niko neće moći da ti odoli, i kad ti jednom padne šaka, ostaće uvek tvoj

Objavljeno:

11 znakova da hoće da raskine sa tobom, ali ne sme! (FOTO) (GIF)

Ponekad je teško pronaći, a još teže pridobiti dečka koji ti se sviđa. Budi sigurna u sebe i diskretno počni da ga muvaš. Nemoj biti prenapadna jer ga tako samo možeš preplašiti, pa od tvoje ljubavi neće biti ništa.

Flertovanje i nije tako teško, ako znaš kako se to radi, a uvek uspeva. Uz ove trikove niko neće moći da ti odoli, i kad ti jednom padne šaka, ostaće zauvek tvoj.

Muškarce očaravaju žene koje znaju:

foto: giphy

1. Biti zabavne Žena može biti najbolje odevena i našminkana, ali ako ih ne zna nasmejati u razgovoru, muškarci otkrivaju da se momentalno hlade. 2. Biti spontane Preciznije, očaravaju ih žene koje kad treba znaju da budu ozbiljne, ali i neozbiljne i spontane. Drugim rečima, biti one s kojima mogu baš sve.

foto: profimedia

3. Biti dobre Ali ne dobre glumice, nego dobre žene na koje se uvek mogu osloniti. Nadamo se da im je jasno da to moraju i zaslužiti, ali je lepo znati da se takve stvari još uvek cene, bar kod pravih muškaraca.

4. Biti radišne Većina muškaraca još uvek voli da bude uspešnija od svojih boljih popvina, ali priznaju da vole pametne, sposobne i radišne žene. lenjima na prvi znak daju crvene kartone.

foto: giphy

5. Biti sređene, ali postoji caka Nije tajna da muškarci vole sređene žene, ali priznaju i da ne vole žene koje preteruju. "Ako se vidi da se sređivala nekoliko sati ili da je većina toga na njoj veštačka, hladimo se u trenu ako s tom ženom želimo nešto ozbiljnije", jednoglasni su momci.

foto: profimedia

(Espreso.co.rs / Izvor: index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.