5 laži koje sve žene govore na početku veze! (FOTO) (GIF)
Foto: pixabay.com

i vi ste jedna od njih

5 laži koje sve žene govore na početku veze! (FOTO) (GIF)

Većina žena neće priznati da u sebi nose ove osobine, posebno ne na početku veze

Objavljeno: 08:21h

Ovakav muškarac te može učiniti najsrećnijom ženom na svetu! (FOTO) (GIF)

Svi žele da na početku veze ostave što bolji utisak na partnera, zbog čega su često skloni preterivanju i preuveličavanju stvari, da bi se što više svideli drugoj strani.

Iako lažu i muškarci, ovo je pet najčešćih laži koje na početku veze izgovaraju žene, a sigurno ćete se prepoznazi bar u jednoj od njih.

5 laži koje sve žene govore na početku veze!

foto: giphy

1. Nisam ljubomorna

Većina žena neće priznati da u sebi nosi ovu osobinu, posebno ne na početku veze, čak i ako im je partner priznao da su mu bivše partnerke bile posesivne. Takve stvari na videlo izlaze tek kasnije.

foto: giphy

2. Sve je OK

Ovu rečenicu su bar jednom u životu izgovorile baš sve žene ovoga sveta, iako baš ništa nije bilo u redu, posebno u počecima veze. Zašto se tako ponašaju? Jer žele da njihov partner sam shvati gde je pogrešio, da mu one to ne moraju govoriti, ali kada se uhvatite da ovu rečenicu izgovarate i kasnije, shvatite da to tako ne ide s muškarcima.

foto: profimedia

3. Tvoja mama je super

Na početku veze, ne postoji ni jedna druga rečenica u vezi s njegovom majkom osim ove, čak i ako to ne mislite. Prema muškarcima ne postoji ni kasnije, ali mnogo je lakše reći mu za nekoliko meseci da se s njom ne slažete nego na početku.

foto: giphy

4. Novac nije bitan

To ne mora nužno da znači da njihov partner mora imati veliku platu ili da bude bogati naslednik, ali mora da radi, da hoće da radi i da ume da radi, i da ume da zaradi, kao i da pametno raspolaže novcem.

foto: profimedia

5. Savršen si

Mnoge žene su sklone svakakvom preterivanju u počecima veze da bi se njihov partner zbog komplimenata osećao još poželjnije, iako već tada prepoznaju stvari koje im smetaju. Ali time ne misle ništa loše.

foto: giphy

(Espreso.co.rs / Izvor: index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.