4 ISTINE koje muž NIKAD neće priznati svojoj ženi! (FOTO) (GIF)
Foto: giphy

bračni savet

4 ISTINE koje muž NIKAD neće priznati svojoj ženi! (FOTO) (GIF)

Žene su te koje sa svojim partnerima dele sve detalje svog dana, uključujući i sitnice

Objavljeno: 09:53h

Poznato je, muškarci nisu ti koji vole da pričaju o svemu u svačemu, i u braku i vezama često dolazi do konflikta jer žena misli da ih muškarac "kulira" ukoliko im ne ispriča i najsitniji detalj svog dana.

Žene su te koje sa svojim partnerima dele sve detalje svog dana, uključujući i sitnice kao što je ona da se konobar zbunio pa poslužio kafu s toplim, umesto sa hladnim mlekom.

Dok žene očekuju od svojih partnera da s njima podeli gotovo sve, ovo su stvari koje će muškarci, najčešće, zadržati samo za sebe...

foto: Profimedia

"Volim te"

Obično su žene te koje će ove reči češće prevaliti preko usta nego muškarci, ipak upravo muškarci bi to hteli da čuju češće. Naravno, retko koji će to priznati ženi, ali smatraju kako "volim te" može napraviti vatromet, posebno ako su već dugo u vezi i oni leptirići i strasti sa početka su zamenjeni porodičnim obvezama i brigama.

"Više pažnje"

Nakon što par dobije dete, majčina pažnja gotovo se sva usmerava na novog člana porodice. Tako i treba da bude, ali no muškarci se u ovakvim situacijama često osećaju zanemareno, pa bi hteli da njihova žena zna da se oseća zapostavljeno, ali ne želi to da prizna, da ne bi bili pogrešno shvaćeno.

foto: giphy

"Pet minuta za mene"

I ženama i muškarcima potrebno je 5 minuta u danu da se odmore od dnevnih obaveza. Ako muškarac ne odgovori odmah na poruku ili na poziv ako je van kuće, žena će najverovatnije pomisliti da on nešto krije ako se ovakve situacije ponavljaju. Ali muškarci ponekad samo pomisle kako će se javiti kasnije i zaborave.

"Pokažite da cenite naš trud"

Napravio je večeru ili oprao pod? Muškarac želi da vidi da žena ceni njegov trud, čak i ako taj pirinač nije skuvan do kraja ili je zaboravio da doda so. Obožavaju kada žena primeti da je kupio mleko posle posla ili kada se ponude da će odvesti dete na trening kako bi žena imala pola sata za sebe. Svakako mu pokažite svoju zahvalnost...

foto: profimedia

(Espreso.co.rs / Večernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.