Ovih 7 poklona nijedna žena ne želi da pronađe ispod jelke (GIF)

ODBROJAVANJE POČINJE

Ovih 7 poklona nijedna žena ne želi da pronađe ispod jelke (GIF)

Zaboravite predrasude o devojkama i o tome šta bi one volele da dobiju, sve su posebne i jedinstvene pa takva moraju biti i iznenađenja za njih. Potrudite se da im ne kupite ono što će čamiti u zaboravljenoj fioci
Objavljeno:

Ukoliko nekoga zaista želite da obradujete za Novu Godinu, potrudite se da mu kupite poklon koji će mu se zaista svideti. Obradujte ga: 7 super iznenađenja za svakog muškarca (FOTO) 1. Parfem koji inače ne koristi Možda joj se novi miris i svidi – a možda i ne. Ako ne znate sigurno da li voli miris tog parfema bolje ga zaobiđite. Pogodak će biti ako joj kupite bočicu omiljenog mirisa, čak iako ima već jednu punu bočicu, naročito ako je reč o skupljem parfemu. Uzela je plavu traku i stavila na viljušku. Kada vidite zašto, odmah ćete uraditi isto! (VIDEO) 2. Komplet za negu koji ne odgovara njenoj koži Neki gelovi za tuširanje i losioni za telo kod nekih žena mogu da izazovu iritacije kože, pa kod odluke hoćete da li joj pokloniti komplet za negu vodite se istim pravilom kao i kod parfema – kupite ga samo ako ste sigurni da će joj odgovarati. I to ne samo sastav proizvoda nego i njegov miris. 31 MUŠKARAC S PUNĐOM zbog kojih će vam zaigrati leptirići u stomaku (FOTO) 3. Šminka koju nikada neće koristiti Ako vaša prijateljica od šminke koristi samo puder, maskaru i sjaj za usne nemojte rizikovati da joj kupute ajlajner misleći da će ga možda ipak koristiti. Najverojatnije će ga ostaviti u nekoj fioci i nikada neće biti korišćen. Ista stvar je i sa ružem u boji koja joj se ne sviđa i sličnim proizvodima dekorativne kozmetike. Ovih 6 tipova frajera će vam uvek, ali uvek prići dok igrate (VIDEO) 4. Nakit koji nije po njenom ukusu Neke žene vole bižuteriju, neke ne, jedne vole krupniji nakit, druge diskretniji, neke ne vole da nose prstenje, neke narukvice. Pa i kod kupovine nakita treba biti pažljiv. Pre nego što joj kupite neki komad bilo bi dobro da se upoznate sa njenim ukusom. 5 istina o muškarcima koje vam se neće dopasti! (FOTO)​ 5. Neodgovarajuće donje rublje Muškarci svoje nežnije polovine vole da iznenade sa seksi donjim rubljem, ali da li je taj poklon za ženu ili, zapravo, za muškarca? Izazovan veš od čipke ili kvalitetne sintetike sa mašnicama i ostalim ukrasima većina žena nosi samo u posebnim prilikama pa je možda bolji izbor za poklon rublje koje može da nosi svakodnevno, na primeri neki liepi komad od finog, udobnog pamuka. 5 mitova o seksu i ljubavi koji su lažni! (GIF) 6. Šolja Pa kuda sa svim tim šoljicama?! Kod kuće sigurno imate šolje koje ste dobili nekad od nekog, ali ih nikad ne koristite. I na vašem licu se uvek pojavi kiseli smešak kada vam neto pokloni još jednu. Šolja je poželjan poklon samo za nekoga ko ih skuplja.

7. Obične čarape Čarape su svakako praktičan poklon, ali bilo bi bolje da zaobiđete one najobičnije jer će onda i poklon biti tako - običan. Izaberite neke sa lepim detaljima i u boji koja će joj se svideti, i svakako pazite da su od kvalitetnog materijala. (Espreso.co.rs / Izvor: zadovoljna.dnevnik.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.