3 jasna znaka da u stvari uopšte nisi spremna za vezu! (FOTO) (GIF)
Foto: profimedia

on nije taj

3 jasna znaka da u stvari uopšte nisi spremna za vezu! (FOTO) (GIF)

Nova veza ti može pomoći da zaboraviš na staru, ali to je retko kad dobra ideja i skoro uvek se raspadne

Objavljeno:

3 znaka koje očekuje ogromna ljubavna promena u novembru! Da li ste i vi među njima? (FOTO) (GIF)

Danas je sve više samaca, višestruko razvedenih ljudi, kao i onih koji nikada nisu ni imali pravu vezu. Zašto je danas teže nego ikad imati i zadržati dobru ljubavnu vezu? Razlozi nezadovoljstva vezama i sve većem broju samaca nisu toliko u okolini, koliko u nama samima i nerealnim očekivanjima koje smo stvorili kroz popularnu kulturu.

Nije uvek dovoljna samo ljubav da bi veza opstala i uspela, pored osećanja i emocija koje gajite morate naučiti da poštujete partnera i da mu na njegovu dobrotu uzvratite dobrotom. Biti dobar partner znači i posedovanje oređenih osobina.

3 jasna znaka da u stvari uopšte nisi spremna za vezu!

foto: giphy

1. Tvoja 3 prethodna frajera su bila katastrofa

Jedan grozan frajer se može desiti, dvojica takođe, ali tri grozna frajera su već šablon i znak da možda nije problem samo u muškarcima koje biraš, nego i u tebi.

foto: profimedia

2. Misliš da će veza rešiti sve probleme Činjenica je da je neke stvari lakše podneti kad imaš nekoga uz sebe, ali to ne znači da će veza instant rešiti sve tvoje probleme. Veza mora biti šlag na tortu, a tvoj zadatak je da već imaš dovoljno dobru tortu.

foto: giphy

3. Želiš ga “spasiti”

Sindrom žene koja spašava nije nimalo retka pojava, a nimalo retko nije ni to da takve veze propadaju. Nemoj tražiti nekoga koga ćeš spasiti, pronađi nekog s kim ćeš se nadopunjavati.

foto: profimedia

4. Tražiš nekog ko će popuniti prazninu Još jedna stvar koju možeš uraditi sama. Nije fer očekivati od nekoga da vas popunjava, bar ne dok to niste probali da uradite sami.

foto: giphy

5. Želiš da zaboraviš bivšeg Nova veza ti može pomoći da zaboraviš na staru, ali to je retko kad dobra ideja. Na stare veze ćeš zaboraviti na neko vreme, a kad se krenu sećanja, patićete i ti i tvoja nova veza.

foto: profimedia

(Espreso.co.rs / Izvor: index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.