3 znaka koje očekuje ogromna ljubavna promena u novembru! Da li ste i vi među njima? (FOTO) (GIF)
Foto: profimedia

upoznaćete životnog saputnika

3 znaka koje očekuje ogromna ljubavna promena u novembru! Da li ste i vi među njima? (FOTO) (GIF)

Tu se nalaze i dva benefita, senzualna Venera i Jupiter. Kada su ovo dvoje zajedno, mogu doneti samo dobre stvari!

Objavljeno: 14:31h

2 najmanje tajne za najveće ispunjenje sreće po Albertu Ajnštajnu! (FOTO) (GIF)

Pitate se kada će se vaš ljubavni život promeniti, e pa horoskop ima odgovor i na to pitanje? Pred nekim osobama su velike ljubavi, veridbe i venčanja. Neki će upoznati i veliku ljubav svog života. Svakako pred svim ovim znakovima su prelepi trenutci uživanja.

Ljubavni život za ova tri znaka će postati nikad bolji, i sve što su želeli na ljubavnom planu, sada konačno mogu ostvariti. Koja su to 3 znaka pred kojima se zvezde tako lepo smeškaju?

3 znaka koje očekuje ogromna ljubavna promena u oktobru!

foto: giphy

1. Rak

Tokom oktobra 2017. godine kuća uživanja Raka je prepun alepih trenutaka! Ovje sjajno Sunce sjaji u svojoj punoj veličini. Tu se nalaze i dva benefita, senzualna Venera i Jupiter. Kada su ovo dvoje zajedno, mogu doneti samo dobre stvari!

Povoljan je period za ljubavne sastanke, za početak nove ljubavne priče, možda i za tajne veze ili iskustva koja ćete uvek pamtiti i prisećati se sa smeškom na licu.

Sada ćete otkriti nešto o sebi za šta niste ni znali da se postoji u vama, povezano s vašim čežnjama i željama u ljubavnom životu. S druge strane, tranziti tokom oktobra 2017. godine su povoljni za proširenje porodice i decu.

foto: profimedia

2. Devica

Pričanje i putovanje… uživanje i zabava!

Tokom decembra 2017. godine vladar kuće parova Device, Jupiter, nalazi se u kući komunikacije i kretanja i društvo mu prave Sunce i Venera. Ovo je pozitivna kombinacija koja može doneti potvrdu ljubavi, veridbu, osećajne i iskrene poruke i uspešne dogovore.

Zbog ljubavi bi mogli da putujete ili da upoznate nekoga ko će vam puno značiti.

Ali, ovakav sklop planeta skriva zamku: mogli biste nasesti na lažna obećanja ili bi mogli obećati nešto što nije u dodiru sa stvarnošću. I još nešto jako važno: nemojte mešati finansijske i ljubavne interese. Osim toga, sve ostalo je dobro i pozitivno.

foto: giphy

3. Jarac

Venera, planeta strasti i ljubavi, nalazi se u strastvenoj Škorpiji i smeštena je u povoljnoj kući, i ima dobro društvo Jupitera, Velike Sreće! Vidi se da oktobar 2017. godine nudi puno toga na ljubavnom polju.

Ljubavne prilike otvaraju se kroz društvene događaje, što znači da svoju bolju poloviinu možete upoznati kroz prisustvovanje nekom društvenom događaju ili na nekom okupljanju zbog zajedničkih interesovanja, ciljeva, hobija ili radi zabave. Tokom decembra su važna komunikacija, saradnja i kontakti sa strancima.

foto: profimedia

(Espreso.co.rs / Izvor: atma.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.