Ako moraš da radiš bilo koju od ovih 5 stvari, definitivno si sa pogrešnim muškarcem! (FOTO) (GIF)
Foto: profimedia

Trčiš za njim?

Ako moraš da radiš bilo koju od ovih 5 stvari, definitivno si sa pogrešnim muškarcem! (FOTO) (GIF)

Ako misliš da ga uspešno zavodiš jer si uspela da ga nagovoriš da se vidite čak i kad to baš nije hteo, grešiš

Objavljeno:

5 znakova da si našla savršenog frajera! (FOTO) (GIF)

Teško je reći kako tačno znati da ste našli nekog pravog za sebe, ali srećom, jako je lako dešifrovati znakove da ste s nekim pogrešnim. Ako se ovo nalazi na spisku stvari koje radiš zbog njega, definitivno si s pogrešnim frajerom.

Stvar je jako jednostavna, muškarac koji je stvarno zainteresovan za ženu će se potruditi da ona to i sazna. Onaj koji nije - neće.

Ako moraš da radiš bilo koju od ovih 5 stvari, definitivno si sa pogrešnim muškarcem!

foto: giphy

1. Trčiš za njim Stvar je jako jednostavna, muškarac koji je stvarno zainteresovan za ženu će se potruditi da ona to i sazna. Onaj koji nije - neće. Nažalost, neki koji ne žele ništa svejedno vole osećaj da žena trči za njima pa ništa ne govore.

foto: profimedia

2. Za sve se moraš jako potruditi Ako misliš da ga uspešno zavodiš jer si uspela da ga nagovoriš da se vidite čak i kad to baš nije hteo, grešiš. Da te stvarno želi da te vidi, ne bi ga morala nagovarati.

foto: giphy

3. Očekuje da se jako promeniš Svi se u vezi malo menjamo, ali ako frajer od tebe očekuje da zbog njega menjaš izgled, stil ili uverenja da bi te uopšte prihvatio, definitivno si pronašla pogrešnog.

foto: profimedia

4. Braniš ga pred svima Pred sobom svakodnevno, a počela si po potrebi i pred drugaricama kad misliš da bi njegovo ponašanje moglo zvučati neprihvatljivo. Tu i tamo treba obraniti svog dečka, ali ako ga braniš pred svima, možda je pravi problem u njemu, a ne u drugima koji ga ‚‚ne shvataju.”

foto: giphy

(Espreso.co.rs / Izvor: index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.