5 znakova da si našla savršenog frajera! (FOTO) (GIF)
Foto: profimedia

Čini sitnice koje puno znače

5 znakova da si našla savršenog frajera! (FOTO) (GIF)

Savršen dečko nikad neće otkazati dogovor sa vama kako bi bio sa drugarima. Pravi frajer vas ceni i poštuje kao i vaše vreme

Objavljeno:

Ljubav ponekad ume da boli, ali ponekad imate i savršenu osobu pored vas, samo treba da je prepoznate. Mnoge devojke se odmah zaljube čim uđu u vezu i misle da su našle onog pravog, ali tek ovi znaci pokazuju da ste našli savršenog frajera.

Savršen dečko nikad neće otkazati dogovor sa vama kako bi bio sa drugarima. Pravi frajer vas ceni i poštuje kao i vaše vreme.

5 znakova da ste našli savršenog frajera!

foto: giphy

1. Podržava vas

Savršen dečko će vas podsticati i podržavati. Neće gledati samo sebe i želeti da samo on bude srećan, još manje će tražiti da vi morate da budete po čitave dane u kući i da ništa ne radite u svom životu. Savršen dečko će želeti da budete srećni i da činite ono što volite.

foto: profimedia

2. Nijedno od vas ne menja raspored

U redu je da vaš dečko ima svoje društvo i da se s njima druži, ali savršen dečko neće otkazati dogovor sa vama kako bi bio sa drugarima. Pravi frajer vas ceni i poštuje kao i vaše vreme.

foto: giphy

3. Čini sitnice koje puno znače

Ujutru skuva kafu, ako vam je hladno daće vam svoju jaknu ili će uraditi nešto što ne volite umesto vas - pravi dečko će hteti da vam ugodi samo kako bi vi bili srećni. Svakodnevno čini sitnice kojima vam pokazuju da vas voli.

foto: profimedia

4. Zahvalan je

Sigurno vam nije teško da uradite neku uslugu dečku čak i kada vas ne pita za to. Ali dečko tvog života će to primetiti i biće vam zahvalan. I to će vam još i reći, a da mu to spominjete. A to je još jedan dokaz da vas ceni i voli.

foto: giphy

5. Nije teško ako želite različite stvari

U vezi je važan kompromis i odlično je ako se međusobno podržavate, čak i kada se vaša mišljenja u nekim stvarima razilaze. To pokazuje zrelu i stabilnu vezu, a vi imate pravi znak da je savršeni frajer uz vas.

foto: profimedia

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.