4 muškarca koji će vas ostaviti čim se pojavi nešto bolje! (FOTO) (GIF)
Foto: profimedia

znaju tačno što žele

4 muškarca koji će vas ostaviti čim se pojavi nešto bolje! (FOTO) (GIF)

Oni znaju tačno što žele… sve dok se ne predomisle, menjaju mišljenje kako vetar duva, zbog toga nije neočekivano da će odjednom shvati da mu se neko drugi više sviđa

Objavljeno:

Imate stare Levisice? Na njima i te kako dobro možete zaraditi! (FOTO) (GIF)

Kad je u pitanju astrologija, neki znakovi su jednostavno lojalniji od drugih. Ovi to nikako nisu, a to će pokazati čim se ukaže prilika za nekom boljom od tebe. Sebičnost ih često ume dovesti u vezu sa ženom prema kojoj čak ni na znaju šta osećaju. Oni uvek imaju mnogo ostavljenih žena iza sebe.

Menjaju mišljenje kako vetar duva, zbog toga nije neočekivano da će odjednom shvati da mu se neko drugi više sviđa.

4 muškarca koji će vas ostaviti čim se pojavi nešto bolje!

foto: giphy

1. Blizanci Oni znaju tačno što žele… sve dok se ne predomisle. Blizanci menjaju mišljenje kako vetar duva, zbog toga nije neočekivano da će Blizanac odjednom shvati da ipak nije preterano zagrejan za vas dvoje.

foto: profimedia

2. Ovan

Ovnovi su strastveni, vole da budu u centru pažnje i entuzijastični su zbog osobe s kojom su u vezi, ali nažalost, strast i entuzijazam brzo splasnu, a nakon toga ovan traži nekog drugog ko će ga staviti u centar pažnje.

foto: giphy

3. Devica Perfekcionisti koji znaju šta žele i vole da je sve po njihovom će pobeći na prvi znak da je osoba s kojom su u vezi možda ipak od krvi i mesa.

foto: profimedia

4. Škorpija Strastveni na početku veze, a upravo zbog te strasti škorpioni često žure u nešto što uopšte nije za njih. Jednom kad shvate što se krije ispod površine, odustaju i ponovno padaju na nekog drugog, vođeni istim površnim strastima.

foto: giphy

(Espreso.co.rs / Izvor: index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.