Nikako ne radite to! Najveća zabluda zbog koje se mnogi od vas vraćaju bivšima! (FOTO) (GIF)
Foto: profimedia

strah od samoće

Nikako ne radite to! Najveća zabluda zbog koje se mnogi od vas vraćaju bivšima! (FOTO) (GIF)

Više od 50 procenata parova se pomiri bar jednom nakon raskida, a za to mogu da se zahvale najvećoj zabludi u koju veruju

Objavljeno:

6 horoskopskih znakova koji uvek ostaju nečija švalerka! (FOTO) (GIF)

Ljubav je komplikovana stvar. A doneti odluku o raskidu nije ništa lakše, čak i ako niste bili u toliko srećnoj vezi, verovatno to dobro znate jer ste se u takvoj situaciji našli bar jednom. Statistike pokazuju da se više od 50 procenata parova pomiri bar jednom nakon raskida. Za to mogu zahvaliti najčešćoj zabludi zbog koje se vraćaju, a ona glasi: sigurno se promenio / promenila.

foto: giphy

Prema rezultatima brojnih istraživanja, upravo vas verovanje u promenu ponašanja i navika najčešće tera da se ponovo smuvate sa bivšima. U većini slučajeva do takve promene baš nikada ne dolazi, iako možda neke stvari ukazuju na to. Zapravo ono što radite je da sami sebe uveravate da se promena dogodila, čak i ako nemate relevantni dokaz za tu pomisao.

foto: profimedia

Kao najčešći razlozi za raskid veze navode se emocionalna distanciranost, gubitak poverenja, nepremostive razlike u karakteru i naravno prevara, a sve veći problemi su i finansije. Osim verovanja u promenu, drugi najčešći razlozi za povratak bivšem su strah od samoće i osećaj zavisnosti.

foto: giphy

(Espreso.co.rs / Izvor: index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.