Koja zanimanja najviše pale žene, a koja frajere? (FOTO) (GIF)
Foto: profimedia

ko su najpoželjniji?

Koja zanimanja najviše pale žene, a koja frajere? (FOTO) (GIF)

Žene se više pale na „klasična“ muška zanimanja, pa tako s emodeli nalaze tek na desetom mestu

Objavljeno:

7 znakova da ćete sresti ljubav svog života! I to uskoro... (FOTO) (GIF)

Kada neko traži partnera na osnovu zanimanja, naravno da ćete da pomislite da je površan, ali ‚‚Tinder", megapopularna aplikacija za upoznavanje, bori se s predrasudama. Nedavno je ekipa Tindera objavila listu s omiljenim zanimanjima, i tako su pokazali da korisnici ne paze samo na izgled, već i na više stvari koje traže u potencijalnom partneru. Kao što su na primer slična interesovanja i zanimanja.

Pre novembra je tajni korisnik ‚‚Tindera" mogao povući ekran samo na desno (sviđa mi se) ili na levo (ne sviđa mi se) i sa nekoliko klikova na profilnu fotku steći prvi utisak o željenoj osobi. U septembru je postavljeno „superlike -button“ dugme, koji bi trebao da produži konverzaciju za 70 procenata, a od novembra je moguće dodati radno mesto i obrazovanje. Tinder smatra da će se time povećati šansa za pronalazak prave osobe.

foto: giphy

Kompanija ‚‚Tinder" je nedavno objavila spisak najprivlačnijih poslova na koje se najviše pšale oba pola. U razdoblju od novembra 2015. do januara 2016., istraživalo se u Americi koji poslovi imaju najveći potencijal za pronalaženje idealnog partnera.

foto: Profimedia

Zanimanja poput učitelja, preduzetnika ili ličnog trenera su omiljeni kod opa spola. Poslovi vezani za zdravlje, kominikativne i kreativne branše su omiljeni kod muškaraca. Muškarci se najviše pale na žene koje se bave fizioterapijom, a preduzetnice su im na trećem mestu.

15 napopularnijih zanimanja na Tinderu!

foto: Espreso.co.rs

Zanimljivost:

Žene se jako pale na „klasična“ muška zanimanja. Tako se na prva tri mesta nalaze: pilot, vatrogasac i doktor. Model je tek na 10 mestu kod žena, a kod muškaraca su manekenke na osmom mestu.

foto: giphy

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.