5 najboljih taktika da frajer kog poželiš postane tvoj! (FOTO) (GIF)
Foto: profimedia

To uvek pali!

5 najboljih taktika da frajer kog poželiš postane tvoj! (FOTO) (GIF)

Ne ponašaj se kao ukočena primadona! Kako će muškarac s kojim si izašla upoznati tvoju pravu prirodu i pomalo ekscentričan smisao za humor?

Objavljeno:

20 znakova da si mu ti sve na svetu i da te bezgranično voli! (FOTO) (GIF)

Nemoj da čekaš da ti neko priđe! Odbaci svoje nesigurnosti i manjak samopouzdanja koji te konstantno koče u životnim potezima i odlukama. S ovim taktikama zavođenja imaćeš ubojit alat da osvojiš srce svakog muškarca.

Vremena se menjaju, a s njim i način na koji se muškarci udvaraju, a žene im uzvraćaju. Na što sve treba da obratiš pažnju kako bi ga lakše osvojila.

5 najboljih taktika da frajer kog poželiš postane tvoj!

foto: giphy

1. Dodirni ga... spontano!

Blagi dodir njegovog ramena možda deluje jednostavno i nevažno, ali ne postoji muškarac na ovoj planeti koji neće osetiti trnce kada to uradiš. Muški pol upija svu žensku pažnju, bez obzira na to kad i na koji način mu je pokažeš.

foto: pixabay.com

2. Nahrani njegovu taštinu

Za razliku od nas, muškarcima uopće ne smeta kad netko procjenjuje njihov fizički izgled. Reci mu da ima široka ramena i on će se rastopiti od sreće (provjereno!). Generalno pravilo: ako on spomene neki dio svog tijela više puta (na primjer: ''U mojoj obitelji svi imaju plave oči''), reci nešto pohvalno o tome. Da, muškarci su toliko tašti i željni komplimenata.

foto: giphy

3. Našali se na svoj račun

Spremnost da se našališ na svoj račun smatra se odlikom sigurnih ljudi. Zato mu ispričaj neki smešan detalj iz tvoje prošlosti, ili prokomentraiši neku situaciju sa sastanka na duhovit način. To uvek pali!

foto: pixabay.com

4. Pssssssst! Zadrži za sebe neke pikanterije o njemu

Recimo, saznala si od prijateljice ili na Facebooku da je uradio tetovažu (ili piercing) na određenim delovima tela koji nisu izloženi pogledu, ili neku drugu pikanteriju iz njegovog privatnog života. Ma koliko te to kopkalo i koliko god želela da saznaš sve detalje, strpi se dok se bolje ne upoznate.

foto: giphy

5. Ne ponašaj se kao ukočena primadona!

Kako će muškarac s kojim si izašla upoznati vašu pravu prirodu, uključujući pomalo ekscentričan smisao za humor, ako tokom cele večeri zadržavaš isti izraz lica na sve što ti kaže? Većina muškaraca će, zbog takvog ponašanja, pomisliti da se nešto neugodno krije iza fasade. Dakle, učini nešto krajnje spontano, što osećaš u tom trenutku, i budi uverena da će ga to oboriti s nogu i da nikad neće zaboraviti izlazak s tobom.

foto: pixabay.com

(Espreso.co.rs / Izvor: zdravakrava.24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.