Da li bi žene radije izlazile sa muškarcem prosečnog izgleda ili sa frajerom koji je čista desetka? (FOTO) (GIF)
Foto: profimedia

tako to ide

Da li bi žene radije izlazile sa muškarcem prosečnog izgleda ili sa frajerom koji je čista desetka? (FOTO) (GIF)

Neki muškarci atraktivnu ženu vide kao trofej koji mogu da pokazuju, a time zapravo žele da ostave utisak pravih muškaraca

Objavljeno:

Ne ide to! 3 muškarca koji nikako nisu materijal za brak, ma koliko ih ti volela! (FOTO) (GIF)

Prema anketi portala ‚‚YouGov‚", čak 26 procenata žena bi radije bilo u vezi sa muškarcem prosečnog izgleda nego s nekim vrlo atraktivnim, a na skali od 1 do 10 one bi izabrale onoga čiji izgled može biti ocenjen s 5.

Nešto manji broj izabrao bi muškarca kom se može dati ocena sedam, a za svega sedam procenata žena dobar izgled - 10/10 - bi bio glavni kriterijum za vezu.

foto: giphy

Muškarci su rokom testiranja potvrdili tezu da su vizualniji tipovi od žena, pa bi za njih 22 procenta izgled žene bio vrlo bitan. Na lestvici atraktivnosti od 1 do 10, njima bi idealna žena trebala da bude najmanje na broju 8. Ženu koja bi morala biti čista desetka, i ništa manje od toga, izabralo bi njih 15 procenata.

Stručnjaci objašnjavaju da dosta žena bira muškarce prosečnog izgleda zbog toga što ne žele da brinu o tome hoće li njihov partner biti privlačan velikom broju žena.

foto: profimedia

- Žene mogu biti nesigurne u vezi s atraktivnim muškarcem jer je meta pogleda mnogih žena - objašnjava Lusi Beresford, stručnjak za seks i ljubavne odnose.

S druge strane, neki muškarci atraktivnu ženu vide kao trofej koji mogu da pokazuju, a time zapravo žele da ostave utisak pravih muškaraca, odnosno u očima drugih da budu muževniji nego što možda stvarno jesu.

foto: giphy

(Espreso.co.rs / Izvor: thesun.co.uk)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.