5 stvari zbog kojih ostaješ u njegovoj u friend zoni! (FOTO) (GIF)
Foto: pixabay.com

Ponašate se kao frajeri

5 stvari zbog kojih ostaješ u njegovoj u friend zoni! (FOTO) (GIF)

Nekim ženama je jednostavno nemoguće da prihvate džentlmensko ponašanje jer misle da će zbog toga delovati slabo

Objavljeno:

Samo jedan detalj na vama otkriva da li ste seljanka ili dama! (FOTO)

‚‚Friend zone" nije ‚‚tragedija" koja pogađa samo frajere koji pokušavaju da osvoje srce neke žene, sve se češće događa i ženskom rodu. Ali, za razliku od muškaraca, žene lakše mogu da izbegnu ovaj vrlo neispunjavajući tip odnosa.

Dovoljno je samo znati kako se u njemu završava. Zbog ovih stvari vas muškarci najčešće počinju gledati kao drugarice.

foto: giphy

1. Plaćate po pola Ne volite sponzoruše, ali ako je reč o prvom dejtu, jedostavno je bolje dopustiti frajeru da plati. Muškarci vole osećaj koji imaju nakon što su častili ženu jer osećaju da su uradili nešto veliko i džentlmenski - ako im odmah oduzmete taj osećaj, lako je moguće da će početi da vas gledaju kao drugaricu.

foto: pixabay.com

2. Ponašate se kao frajeri Nekim ženama je jednostavno nemoguće da prihvate džentlmensko ponašanje jer misle da će zbog toga delovati slabo, a muškarci koji to vole da rade osećaju da su ostali zakinuti i jednostavno gube interesovanje jer nisu dobili ono što su tražili.

foto: giphy

3. Glumite nešto što niste

Postoje žene koje su uverene da će, ako glume da ih zanimaju ‚‚muške” stvari, biti zanimljivije muškarcima. Muškarci obožavaju žene koje prate fudbal, ali ako žena to samo glumi da bi bila zanimljivija, efekt će biti suprotan.

foto: pixabay.com

4. Sarkastične ste Smisao za humor čini čuda, ali ako preterujete sa sarkazmom, muškarac će imati osećaj da niste iskrene i da konstantno pokušavate da se sakrijete iza viceva i pošalica. Malo sarkazma je uvek dobro, ali ako preterate, brzo možete završiti u friend zoni.

foto: giphy

5. Glumite da niste zainteresovane Nedostatak interesovanja, bio odglumljen ili ne, za muškarca znači baš to - neodstatak interesovanja. Neki muškarci će zbog takvih stvari početi još više da se trude, ali većina će s vremenom samo odlučiti da ste materijal za drugaricu i ništa više.

foto: pixabay.com

(Espreso.co.rs / izvor: index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.