5 najgorih parova čiji raskid svi željno iščekuju! (FOTO) (GIF)
Foto: profimedia

još uvek su zajedno?

5 najgorih parova čiji raskid svi željno iščekuju! (FOTO) (GIF)

Od onih koji žive na Fejsbuku, do onoih koji bukvalno žive u sapunicama, da li ste možda i vi mmeđu nekima od njih

Objavljeno:

4 stvari zbog kojih ti misliš da si cool, a on da si naporna! (FOTO) (GIF)

Ljubav je najlepša stvar na svetu, ali ne i u ovim slučajevima. Svi znaju bar jedan par koji im strašno ide na živce i čijem se raskidu potajno raduju. Jedno je biti zaljubljen, ali ovo se već graniči sa ludilom.

I ne zbog toga što su ljubomorni na njih, već zato što pojam veze prikazuju na skroz pogrešan način. Ovo je 5 najgorih vrsta parova, proverite da li i ste i vi među njima:

foto: giphy

1. Stalno u kontaktu

Čuli su se pre pet minuta, a sada se već dopisuju preko mobilnog pa će se opet zvati kroz narednih pet minuta... Jedno je biti zaljubljen, ali ovo se već graniči sa ludilom.

foto: profimedia

2. Vezani pupčanom vrpcom

Osim što uvek dolaze u paru i jedno bez drugog ne idu ni u WC, nisu sposobni ni da donose odluke a da se pre toga ne konsultuju. To najviše frustrira njihove prijatelje koji sada sve moraju da dele sa oboje, a ovakvi parovi jedno drugom govore i sve tuđe tajne.

foto: giphy

3. Facebook parovi

Svaki dan kad uključite Facebook na zidu vam se pojavi bar jedna njihova zajednička fotografija kojima ‚‚bombarduju" društvenu mrežu od dana kad su se smuvali. Jedno drugom neprestano posvećuju i slatkaste statuse, pesme, citate... Ostatku Facebooka od toga se prevrće želudac i radije bi da neke stvari zadrže za sebe.

foto: profimedia

4. ‚‚Cimeri"

Oni su već toliko dugo zajedno da počinju da liče jedno na drugo i ponašaju se kao brat i sestra. Seksualni život im je na nuli, a u vezi su iz navike pa se češće svađaju nego što se ljube, i nikome nije ni jasno zašto su još uvek zajedno.

foto: giphy

5. Sapuničari

Za njih sve predstavlja dramu, od dogovora za izlazak do važnih životnih pitanja. Svađaju se oko baš svake sitnice i žive život kao o u sapunici, a svojim ljubavnim problemima večito gnjave sve svoje prijatelje.

foto: profimedia

(Espreso.co.rs / Izvor: index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.