Nakon njih više ništa nije isto... 5 najvećih srcolomaca Zodijaka! (FOTO) (GIF)
Foto: profimedia

a deluju tako dobri

Nakon njih više ništa nije isto... 5 najvećih srcolomaca Zodijaka! (FOTO) (GIF)

Ne deluju tako opaki, ali nakon njihove osvete nećete moći da se tako lako oporavite, zbog toga izbegavajte da ih ljutite

Objavljeno:

Tu više nema ljubavi! 5 znakova da ti je on postao samo navika! (FOTO) (GIF)

Ako povredite ili uvredite jednog od ovih pet horoskopskih znakova pripremite se na neuobičajenu i prekomernu dozu bola. Oni ne zaboravljaju, oni planiraju i provode svoje presude direktno i bolno...

Neki od njih su sposobni da sede i čekaju pravi trenutak za osvetu, da vi nemate pojma šta se događa. Kad se napokon odluče da deluju, napad će biti direktan i brutalan, a vi ćete biti šokirani.

foto: giphy

1. Škorpija

Ako ikako možete, Škorpiju nemojte ljutiti, jer ako se to dogodi postaćete centar nenog besa i ništa je ne može zaustaviti u nameri da se osveti. Škorpije su intenzivne i strastvene i mogu postati jako zlobne. Nikakva izvinjenja, pregovori ili popravljanje situacije ih neće sprečiti da izvrše svoj plan.

Ono što je najgore je to da ako ste razljutili Škorpiju možda nikad ni ne saznate šta ste to uradili što je podstaklo takav izliv besa. Imate predivnu vezu, sve je kao u bajci, i onda odjednom šok - vaša Škorpija je napravila nešto tako podlo da se uopšte ne možete snaći.

foto: profimedia

Stvar je u tome što nikad niste sigurni šta će ‚‚zapaliti" bes kod Škorpije. Možda ste nešto rekli što ih je uvredilo ili ste nešto radili što su oni protumačili kao nelojalno i to vas je dovelo na njihov ‚‚spisak za odstrel".

A ta grozna stvar koju ste rekli ili uradili?

Samo da znate, možda se dogodila pre par meseci, ali je Škorpija proteklo vreme skrivala svoja osećanja, glumila i smišljala kako da vam se osveti. Kad se napokon odluči da delujete, napad će biti direktan i brutalan, a vi ćete biti šokirani.

foto: giphy

2. Bik

Jedna od karakterističnih osobina Bika je ona koja im je i najgora: njihova odlučnost. Kad Bik postavi cilj, malo šta ga može zaustaviti, a nije im mrsko ni da stanu na bilo koga ko im stoji na putu. Ako Bik pomisli da je neko izdao njegovo poverenje, vratiće im, i to bez ustezanja.

Ono što Bika čini tako smrtonosnim je njegova sposobnost da potpuno zanemari svoja osećanja i da hladnokrvno izvrši svoju osvetu. Ako ga neko povredi ili se zbog nekoga oseti manje vrednim, osvetiće se i to na najgori mogući način. Ako mislite da će ih s vremenom proći želja za osvetom, zavaravate se, oni nikad neće preboleti tu povredu!

foto: profimedia

Sposobni su da sede i čekaju pravi trenutak za osvetu, da vi pojma nemate šta se događa. Dok Bik sa strane s malim osmehom posmatra svoju osvetu.

S Bikom nema razgovora jer su previše tvrdoglavi da bi videli stvari iz bilo koje druge perspektive, osim svoje.

Ako se neko odluči da prekine kontakt s njim, a da se Bik s time ne slaže, nuradiće šta god je potrebno da dokaže da je on u pravu. Kad Bik želi nekoga da povredi, uradiće to tako da je svaka druga bol u poređenju s Bikovom poput dodira leptira.

foto: giphy

3. Ovan

Ovan će lako povrediti ljude oko sebe zato što mu zapravo nije stalo do njih. Kad odluči da prekine kontakt, radiće ono što on želi, uopšte ne razmišljajući o ljudima koje bi mogao povrediti svojim postupcima. I tako će bivši partner osetiti na svojoj koži koliko Ovnovi mogu biti hladni i bezosećajni.

Uvek možete probati da razgovarate s Ovnom o tome, ali videćete njihove hladne i mrtve oči i shvatiti da ništa što kažete ne dopire do njega. Ovan ne razume zašto bi se neko zbog njihovih postupaka osećao povređenim, pa nemojte ni pomisliti da pokušate da budete uporni da biste mu dokazali svoju stranu. Ako isprovocirate Ovna, otkrićete koliko mogu da budu okrutni i kako nemaju ni malo empatije prema ljudima koje su povredili.

foto: profimedia

4. Devica

Device su kao nežne, uvek voljne da pomognu i nikad nikoga ne bi povredile... Pogrešno! Device sve što rade - rade izvrsno, pa tako i povređuju druge ljude.

Device su sklone osuđivanju i znaju da budu jako grube. Ne vole da umanjuju stvari, pogotovo probleme ili nepravde, i često se odlučuju da budu otvorene i direktne, bez obzira povredile nekog ili ne. Pogotovo kad smatraju da će na duge staze istina biti najbolji put.

foto: giphy

Device tačno znaju koje dugme treba da pritisnu kako bi izazvale reakciju koju žele. Misle da je najbolji način da vam održe lekciju da ona bude brutalna.

Ako čovek povredi Devicu, vratiće im to deseterostruko, usput racionalizirajući svaki svoj potez. Na kraju priče, same sebe će uveriti da će im ljudi jednog dana biti zahvalni na tome što su uradile. Treba se čuvati prevarene i ljute Device jer taj će bes čoveka ostaviti krvavog i slomljenog.

foto: profimedia

5. Lav

Iako vole ljude, Lavovi imaju zlu crtu. Kad je Lav s nekim završio - to je to, on više nema nikakve veze sa tom osobom, a to jesu li ga u međuvremenu povredili, njih se uopšte ne tiče. Ako, slučajno ili namerno, poželite da uvredite Lava, brzo ćete uvideti da je to bila pogrešna odluka jer njemu nema premca kad su rasprave u pitanju.

Ako Lav ne dobije pažnju za koju smatra da je zaslužuje ili ako povredite njihov ego, silina njihovog besa i osvete će se spustiti na vas poput pljuska. Isto tako, ljubomora je kamen spoticanja za svakog Lava, jer ih ona može navesti da naprave neke stvarno grozne stvari ljudima za koje su do nedavno tvrdili da ih vole.

foto: giphy

Lavovi ne mogu sakriti svoj bes i prezir, tako da čovek prema kom ih usmere će toga biti itekako svestan. Svu bol koju Lav nanese čoveku koji mu se zamerio će gledati kao problem dotičnog, a uopšte neće doživljavati činjenicu da su oni zaslužni za tu bol.

Lavovi sebe vide kao velike vladare, tako da svaka ‚‚kazna" koju dosude čoveku će, po njihovom mišljenju, biti primjerena ‚‚zločinu".

foto: profimedia

(Espreso.co.rs / Izvor: 24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.