4 stvari zbog kojih ti misliš da si cool, a on da si naporna! (FOTO) (GIF)
Foto: profimedia

Preterano udovoljavanje

4 stvari zbog kojih ti misliš da si cool, a on da si naporna! (FOTO) (GIF)

Ponekad vam se čini da je skoro nemoguće udovoljiti frajeru, ali ove stvari stvarno imaju smisla

Objavljeno:

Šta način na koji sedite govori o vašoj duši? (FOTO) (GIF)

Ponekad vam se čini da je skoro nemoguće udovoljiti frajeru, ali ako ćemo biti iskreni, ove stvari zbog kojih frajeri misle da smo naporne stvarno imaju smisla.

Nesigurna žena je sama sebi najgori neprijatelj, a muškarac koji joj ne može objasniti da je nesigurna bez potrebe brzo postaje poprilično iziritiran.

foto: giphy

1. Bespotrebne svađe Sitne svađe oko gluposti kao što su veš i iznošenje smeća su retko jedini problem. Češće su znak da te muči nešto veće, a ako to izbegavaš da kažeš, većini frajera ćeš biti jako naporna.

foto: profimedia

2. Sarkazam i pasivna agresija

Većina muškaraca ceni kad im žena otvoreno kaže šta joj smeta. Ono što ne podnose je pasivna agresija i ljutnja prikrivena iza sarkazma. Takve žene smatraju izrazito napornima.

foto: giphy

3. Preterano udovoljavanje Izgubiti interesovanje frajera jer si mu previše udovoljavala? Ne samo da je moguće, nego je i česta pojava. Muškarcima su retko zanimljive žene koje jedva čekaju da udovolje baš svakoj njihovoj želji, a da pritom uopšte ne misle na sebe.

foto: profimedia

4. Nesigurnost Nesigurna žena je sama sebi najgori neprijatelj, a muškarac koji joj ne može objasniti da je nesigurna bez potrebe brzo postaje poprilično iziritiran. Nesigurnost nije seksi, samo je naporna, za oboje.

foto: horoskop

(Espreso.co.rs / Izvor: index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.