Ni najpametnije žene nisu imune na njih! 6 ljubavnih grešaka koje prave sve devojke! (FOTO) (GIF)
Foto: profimedia

fokusirajte se na sebe

Ni najpametnije žene nisu imune na njih! 6 ljubavnih grešaka koje prave sve devojke! (FOTO) (GIF)

Nemojte zaboravljati svoje interese, želje i ciljeve kad ste u vezi. Uvek nađite vremena da im se posvetite

Objavljeno:

Da li svi drugi imaju više seksa od tebe? (FOTO) (GIF)

Na neke postupke ili poteze u ljubavnom odnosu nije imuna ni jedna žena, bez obzira na to koliko je pametna, mudra ili snažna. Kada znate ko ste i volite samu sebe baš takvu kakva jeste, onda nećete u muškarcima tražiti potvrdu svoje vrednosti.

Nemojte zaboravljati svoje interese, želje i ciljeve kad ste u vezi. Uvek nađite vremena da im se posvetite. Ovo je lista ljubavnih grešaka koje su sve žene napravile bar jednom u životu.

6 ljubavnih grešaka koje prave sve devojke!

foto: giphy

1. Ne veruju uvek prvom utisku koji muškarac ostavi na njih Stručnjaci za verbalnu i neverbalnu komunikaciju kažu da je upravo trenutak upoznavanja s nekim onaj u kojemkom najbolje možete da osetite drugu osobu zbog toga što prema njoj ne gajite emotivnu povezanost. Ako prilikom upoznavanja ojetite nešto zbog čega se ne osećate dobro ili pak primetite neki njegov potez zbog kog vam je neprijatno, nemojte to smetnuti s uma i zaboraviti u daljoj komunikaciji.

foto: profimedia

2. Premalo se fokusiraju na sebe u ljubavnom odnosu

Kada znate ko ste i volite samu sebe baš takvu kakva jeste, onda nećete u muškarcima tražiti potvrdu svoje vrednosti. Nemojte zaboravljati svoje interese, želje i ciljeve kad ste u vezi. Uvek nađite vremena da im se posvetite jer ćete tako biti bolja osoba, a na kraju dana bolja i zadovoljnija partnerka.

foto: giphy

3. Ne žele na vreme da postave važna pitanja Na početku veze većina parova ne želi da razgovara o ozbiljnim temama poput budućnosti ili raspravljati o tome žele li jednog dana imati decu ili stupiti u brak. Međutim, ako imate određene želje i ciljeve, a primetite da vaš novi partner ne deli istu viziju budućeg života, preispitajte teren bez straha. Stručnjaci kažu da ne biste trebali da imate zadrške kada su u pitanju takvi razgovori, bez obzira na to koliko je sveža vaša veza jer iskrenom komunikacijom jasno dajete jedno drugome do znanja što stvarno želite.

foto: profimedia

4. Ostaju u vezi koja ne vodi nikuda

Skoro pa nema žene koja to nije doživela. Znate da vaš partner u stvari nije muškarac s kojim se vidite dugoročno jer vam jednostavno ne odgovara, ali ipak ne prekidate vezu. Ponekad zato što se ne želite da se oećate usamljeno ili jednostavno zbog toga što ste puno vremena proveli s njim i ne znate kako dalje.

foto: giphy

5. Dopuštaju ‚‚leptirićima" da ih zaslepe

Kada upoznate šarmantnog muškarca koji vas obori s nogu, ponekad se brzo zaljubite u samu ideju ljubavi. Tada zaboravljate da za pravu dugotrajnu vezu puno poštovanja treba više od osećanja, privlačnosti i strasti. Nakon početnih leptirića u stomaku u partneru moramo pronaći konkretne i trajne vrednosti na kojima ćemo graditi temelje ljubavnog odnosa.

foto: profimedia

6. Zamrze sve muškarce Nakon teškog i bolnog raskida svi imaju potrebu da okrive kompletan muški rod za sve loše što im se dogodilo u vezi. Naravno, ova reakcija je ishitrena i obično brzo i prođe. Međutim, ako se tog osećaja dugo ne možete rešiti onda on postaje problem jer vas sprečava u pronalasku ljubavni. U novu vezu ne smete ulaziti očekujući da će vas muškarac lagati i varati jer onda nećete izgraditi odnos pun poverenja ili čete oterati dobrog partnera svojim neutemeljenim sumnjama.

foto: giphy

(Espreso.co.rs / Izvor: zadovoljna.dnevnik.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.