3 stvari koje moraš da uradiš ako hoćeš da ti se vrati bivši dečko! (FOTO) (GIF)
Foto: profimedia

Ponašaj se baš kao on

3 stvari koje moraš da uradiš ako hoćeš da ti se vrati bivši dečko! (FOTO) (GIF)

Neki raskidi su toliko bolni, baš zbog toga što ne možete da prestanete da volite tog nekog. Pogotovo ako je taj neko ostavio vas

Objavljeno:

Vaš horoskopski znak otkriva koji ste lik iz Igre prestola! (FOTO) (GIF)

Muškarci su jako osetljivi na žene koje nakon raskida postanu bolje, a baš zbog toga ih i često požele natrag. Bitno je da se pojaviš u ključnom trenutku i da budeš hladna baš kao i on.

Neki raskidi su toliko bolni, baš zbog toga što ne možete da prestanete da volite tog nekog. Pogotovo ako je taj neko ostavio vas.

Ako ga stvarno želiš natrag, ovo su stvari koje će ti pomoći u tome:

foto: giphy

1. Nauči nešto novo

Većina bivših devojaka pada u depresiju i u potpunosti zapostavlja sebe, a ako želiš bivši počne da te gleda drugim očima, uradi nešto što će stvarno primetiti. Muškarci su jako osetljivi na žene koje nakon raskida postanu bolje, a baš zbog toga ih i često požele natrag.

foto: profimedia

2. Pojavi se u ključnom trenutku

I pojavi se bolja nego što si bila. Muškarcu će biti žao ako vidi da teško nastavljaš život bez njega, ali ako shvati da ti zapravo ide baš dobro, to će mu biti veliki udarac na ego. Samo treba da se pojaviš u pravom trenutku i da ne forsiraš celu priču.

foto: giphy

3. Ponašaj se baš kao on

Znamo da je teško uskraćivati ljubav nekome kome želiš da daš sve na svetu, ali ako nastaviš da mu daješ pažnju koju ne zaslužuje, nikad neće shvatiti koliko bi mu bilo grozno bez tebe. Ponašaj se baš kao on, možda čak i malo rezervisanije.

foto: profimedia

(Espreso.co.rs / Izvor: index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.