2 blamantne stvari zbog kojih vas svi muškarci vole! (FOTO) (GIF)
Foto: pixabay.com

kakav blam!!!

2 blamantne stvari zbog kojih vas svi muškarci vole! (FOTO) (GIF)

Psovke su neočekivano korisne u negovanju ljudskih odnosa, a fora je u tome da ne opsujete osobu nego da psovku usmerite na zajedničku nepriliku

Objavljeno:

Kako momci doživljavaju flert, a kako devojke? (FOTO) (GIF)

Upravo ono zbog čega ste nekada nervozni i što vi ne volite kod sebe, čini da drugima budete veoma simpatični.

Nemojte se previše truditi da ostavite savršen utisak, jer će upravo neke male nesavršene navike stvoriti da se druge osobe pored vas osećaju takođe neposredno.

Neka istraživanja pokazuju da je ključ prijateljstva ono što vi smatrate sramotnim:

foto: giphy

1. Nespretnost

U prirodi čoveka je da se uvek pokazuje u najboljem svetlu, posebno kada su u pitanju važne prilike. Ako ste po prirodi malo smotani, onda se još više opterećujete time kakav ćete utisak ostaviti na druge. Međutim, jedno kultno istraživanje pokazalo je da vas upravo ta nespretnost čini simpatičnim. U sprovedenom istraživanju ispitanici su morali da ocene grupu kandidata na osnovu njihovog intervjua.

foto: pixabay.com

Bez obzira na to što je u grupi bio i visoko kvalifikovan kandidat koji je bio savršen, kao najbolji je ocenjen onaj koji je tokom intervjua po sebi prosuo kafu. Prema zaključku projektanta ovog istraživanja, ispitanici su se saosećali sa kandidatom koji je pokazao svoju ljudsku stranu i time privukao sve ostale.

foto: giphy

2. Umereno psovanje

U većini društava psovka je neprihvatljiva i njeno korišćenje u svakodnevom govoru nije poželjno, a u poslovnim krugovima je neprofesionalno. Bez obzira na ovakav stav, poneka umerena psovka koja vam ‚‚pobegne" u stresnom trenutku može stvoriti neočekivanu povezanost s ljudima.

foto: pixabay.com

Loše reči su neočekivano korisne u negovanju ljudskih odnosa, a fora je u tome da nikada ne opsujete osobu nego psovku usmerite na zajedničku nepriliku u kojoj ste se našli. Često i bespotrebno psovanje stvara u ljudima drugačiju sliku o vama, a ona će definitivno biti negativna.

foto: giphy

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.