91 posto žena bi otkazalo prvi dejt samo zbog ove jedne stvari! (FOTO) (GIF)
Foto: profimedia

tako važno?

91 posto žena bi otkazalo prvi dejt samo zbog ove jedne stvari! (FOTO) (GIF)

Zavisnost od sredstava za ulepšavanje je sve učestalija i predstavlja jedan od većih problema u metalnom razvoju mladih devojka,

Objavljeno:

On je buntovnik! 5 razloga zašto se sve žene lože na njega! (FOTO) (GIF)

Ni na pamet vam ne bi palo da je baš zbog toga, ali jeste... Između sebe i druge osobe, žena će uvek izabrati sebe... Dobro je poznato da veliki broj žena ne može da zamisli izlazak iz kuće bez šminke, ali nedavno istraživanje pokazuje da je zavisnost o šminkanju veća nego što se mislilo.

Rezultati studije pokazali su da većina žena smatra da je izlazak na svetlost dana bez šminke stresniji od odlaska na intervju za posao, a čak 91 procenat njih je reklo da bi otkazalo prvi dejt ukoliko bi morale doći bez šminke. Ovi podaci pokazuju koliko su žene postale nesigurne u svoj izgled i da smatraju da bez šminke ne izgledaju privlačno.

foto: giphy

Iako bi se bi većina muškaraca zaklela da najviše voli prirodni izgled svoje partnerke, žene i dalje ne praktikuju izlaske iz kuće bez bar malo šminke. Razlog tome je jer se osećaju neprivlačno, a kako su okružene kulturom reklama koje prikazuju savršenstva ne žele da pokažu svoje nesavršenstvo.

foto: profimedia

Rezultati novijih istraživanja pokazuju da se 44 procenata žena ustručava da izađe iz kuće bez šminke, čak i da mrzi samu pomisao na to da ih okolina vidi nenašminkane. Pojedine žene kažu da se bez šminke osećaju golo, neprivlačno i da imaju manjak samopouzadanja.

foto: giphy

Sličnim istraživanjima, ustanovljeno je da svaka četvrta žena koristi kozmetičke proizvode za ulepšavanje od svoje trinaeste godine, kao i da se svaka treća žene nikada ne bi usudila da izađe iz kuće bez šminke.

foto: profimedia

Zavisnost od sredstava za ulepšavanje je sve učestalija i predstavlja jedan od većih problema u metalnom razvoju mladih devojka, zato se sve više svetskih brendova pravi kampanje koje polkazuju prirodnu lepotu žene. važno je da devojke shvate da su lepe baš takve kakve su!

foto: giphy

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.