On je buntovnik! 5 razloga zašto se sve žene lože na njega! (FOTO) (GIF)
Foto: profimedia

sve ga vole

On je buntovnik! 5 razloga zašto se sve žene lože na njega! (FOTO) (GIF)

Postoji odgovor na pitanje zašto mlade, prelepe i perspektivne žene uvek završe sa ‚‚lošim" momcima

Objavljeno:

Zašto pas ide za vama u WC? I još 9 tajni njihovog čudnog ponašanja! (FOTO) (GIF)

Kada gledamo neki romantičan film, ili spotove pesama, obično navijamo da glavne akterke završe sa momcima koji na početku nisu bili dovoljno dobri za njih, ali su iz nekog razloga ekstremno privlačni.

Nikada te nisu privlačili dobri momci, a kada razmeniš poglede sa nekim "lošim" momkom hemija oko vas pršti. Verovatno ne znaš zašto je to tako, ali postoji nekoliko dobrih razloga:

foto: giphy

1. Nepredvidivost

Nikada ne znaš šta da očekuješ od njega i to te dodatno vuče ka njemu. Sve je ispunjeno dramom, nema mesta dosadi i život ti je postao kao film.

foto: profimedia

2. Zaštita

On je pun testosterona i muževnost mu izbija iz očiju. Njegova agresivnost ti govori da je on mnogo snažan i moćan. Iako obično takvi momci ustvari imaju strah da pokažu osećanja da ne bi bili povređeni, ti živiš u iluziji da te on čuva.

foto: giphy

3. Avantura

Duboko u sebi si svesna da on nije za tebe, pa zašto onda ne bi imala makar malo zabave uz njega. Od starta praviš grešku, jer ćeš se vezati za njega, a tvoj buntovnik te neće uzimati kao ozbiljnu opciju.

foto: profimedia

4. Dominacija

Žene su od davnina naviknute da muškarac bude dominantan. Možda to nećeš glasno priznati sebi, ali ako je tvoj otac bio takav postoji velika mogućnost da ćeš naći istog partnera.

foto: giphy

5. Heroj

Većina momaka koji imaju lošu reputaciju izgledaju mnogo dobro. Iako ne radi ništa specijalno za tebe i nije preterano inteligentan, on je i dalje tvoj heroj i misliš da te spašava u životu.

Žene, možda je vreme da prekinete ilizije, budete svoji heroji i prestanite da jurite one koji nikada neće biti zapravo vaši!

foto: giphy

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.