Zbog toga te ne muva! 5 znakova da mu se sviđaš, ali te se plaši! (FOTO) (GIF)
Foto: profimedia

Smeši se, ali ne prilazi

Zbog toga te ne muva! 5 znakova da mu se sviđaš, ali te se plaši! (FOTO) (GIF)

Neki muškarci jednostavno ne mogu da se nose sa snažnom i samostalnom ženom ma koliko da im se ona sviđa

Objavljeno:

10 strahova za koji su krivi posao, rijalitiji i moderan život! (FOTO) (GIF)

Njihove male tajne ne mogu dugo biti skrivene ispod površine, pa ukoliko ste jaka i nezavisna žena nije ni čudo što možete da ga preplašite. Smeškate se, namigujete i pokušavate da flertujete. Šta se događa? Ništa, a činilo se da je zainteresovan... Problem je u tome što se on vas boji.

Nije vaša greška. Neki muškarci jednostavno ne mogu da se nose sa snažnom i samostalnom ženom. Ponekad su čak i muškarci koji to mogu, stidljivi kada treba da započnu prisniji kontakt sa vama. Ako primetite da vam na dejtu i ne ide najbolje, ne odustajte. Probajte da vi sve započnete...

foto: giphy

5 znakova da mu se sviđaš, ali te se plaši!

1. On flertuje sa tobom, ali te nikada ne poziva na sastanak

To je klasičan, ali zbunjujući znak. Zašto se mučiti sa flertovanjem, ako se boji da izađe sa tobom? Verovatno vidi tvoju sigurnost u sebe, da imaš karijeru i da kod tebe ne prolaze gluposti, pa se uplašio.

foto: profimedia

2. Čini se da je preterano nervozan

Nervoza nije ništa novo. Svi su pomalo nervozni kada prilaze nekome ko ih zanima. Kada je osoba previše nervozna, ona se oseća preplašeno. To je kao kada se dete nada da roditelji neće shvatiti kada laže ko je zapravo razbio lampu.

foto: giphy

3. Smeši se, ali ne prilazi

Osmehivanje u prepunoj prostoriji obično je dobar znak da je muškarac zainteresovan. Koliko god da želi da vas startuje, koči ga vaše samopouzdanje. Način na koji se držite i na koji pričate sa ljudima oko sebe. On jednostavno misli da ste daleko van njegove lige.

foto: profimedia

4. Ne gleda vas u oči

Hrabar muškarac uvek može da započne razgovor, a problem je u tome što ne želi da znate da se on plaši. On izbegava pravi kontakt očima, što je zapravo i slatko. Izgleda kao stidljivo štene koje pokušava da privuče pažnju.

foto: tumblr

5. Čudno se ponaša

Ponekad je teško zaključiti da li se on samo trenutno ponaša čudno ili je zapravo čudak. Muškarac koji je uplašen možda govori preglasno, ima krut stav, izbacuje svoje grudi, vrpolji se više nego inače, izgleda nespretno i neprijatno mu je da razgova sa vama. To su načini pomoću kojih se nosi sa osećajem inferiornosti kada prilazi ženi koja ga plaši.

foto: profimedia

(Espreso.co.rs / Izvor: atma.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.