8 tipova muškaraca koje sve žene izbegavaju! (FOTO) (GIF)
Foto: profimedia

škrtica i ženskaroš

8 tipova muškaraca koje sve žene izbegavaju! (FOTO) (GIF)

Neke od njih izbegava svaka žena, a neke izbegavaju samo one koje su se uspele opametiti

Objavljeno: 09:25h

‚‚Ženskaroš‚", ‚‚Najpametniji čovek na svetu", ‚‚Škrtica"... sigurno ste nekad naletele na nekog od njih, pa i same znate kako dejt sa njima postane prava poropast. Neke od njih izbegava svaka žena, a neke izbegavaju samo one koje su se uspele opametiti, a većina izbegava onog jednog kog bi bilo pametno ne izbegavati.

U kategoriji momaka za izbegavanje često se nađe i ‚‚dobar dečko" iako ne bi trebalo da bude na toj listi.

8 tipova muškaraca koje žene sve žene izbegavaju!

foto: giphy

1. Škrtica

Frajer koji već na prvom dejtu plaća piće po pola, a na drugom uvodi pravilo zaboravljanja novčanika. Normalne žene ne očekuju sponzora, ali ne žele ni frajera koji nikad ne posegne za novčanikom.

foto: profimedia

2. ‚‚Znaš ti ko sam ja?" lik

Frajer koji je samog sebe verio da je neverojatno važan, a svaki put kad mu nešto nije po volji, agresivno napada i preti teškim posledicama. Nažalost, s vremenom postaje takav i prema svojim devojkama.

foto: giphy

3. Najpametniji čovek na svetu

Svaka je upoznala barem jednog takvog - to je tip koji zna baš sve, a ako ti znaš nešto što se ne slaže s njegovom teorijom, uveravaće te da si pogrešila dok ne popustiš. Naporan tip kog definitivno svi izbegavaju.

foto: profimedia

4. Papučar

Frajer koji se toliko boji da izgubi vašu ljubav da pristaje na apsolutno sve, bez obzira na to koliko mu se to sviđa ili ne sviđa. Žene vole da budu u pravu, ali još više volie frajera koji se usudi da kaže da su pogrešile kad jesu.

foto: giphy

5. Ženskaroš

Izbegavaju ga većinom one koje su se opametile, ali većina njih je prvo ipak dala šansu ovom frajeru kom je cilj da pridobije naklonost što većeg broja žena.

foto: profimedia

6. Bivši

Još jedan iz kategorije osvešćenih žena, bivši dečko je s razlogom bivši, zar ne?

foto: giphy

7. Frajer kom ništa ne odgovara

Kafa mu nije dovoljno aromatična, ova pizza je mogla imati više pečuraka, film koji ste gledali je dosadan jer su filmovi generalno loši u poslednje vreme... Frajer kom ništa ne odgovara kad-tad svoje frustracije seli i na vašu vezu, zato ga je dobro samo izbeći.

foto: profimedia

8. Dobar dečko

Pristojnan, pažljiv, spreman na vezu, dobri momci nažalost često ostaju neprimećeni, odnosno u friend zoni jer ih žene percipiraju kao braću, ili još gore kao muške prijateljice.

foto: giphy

(Espreso.co.rs / Izvor: index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.