4 načina da se muškarac zaljubi u tebe! (FOTO) (GIF)
Foto: profimedia

osvoji ga

4 načina da se muškarac zaljubi u tebe! (FOTO) (GIF)

Ukoliko stalno očekujete da vam udeli kompliment ili da vas pohvali, on će početi da se oseća kao da to mora da radi iz obveze, pa će mu brzo dosaditi

Objavljeno:

Izgled vašeg palca otkriva kakvi ste u vezi! (FOTO) (GIF)

Nije vam potreban ni magični štapić ni neka ‚‚popularna” čarolija. U stvari, je bolje nego što mislite, bar tako kažu savetnici za veze. Nemojte trčati za njim, pustite ga da vas se uželi, ali nemojte biti ni hladne jer i njima su potrebne emocije, i to jake.

Većina muškaraca se ne oseća prijatno kada žena obavlja sve poslove. Oni se ili ulenje oko produbljivanja veze, jer su nesigurni oko toga gde tačno pripadaju u vezi, ili odu.

4 načina da se muškarac zaljubi u tebe!

foto: giphy

1. Ako želite da vas zavoli, prestanite da trčite za njim

Ono što trebate da uradite je da dozvolite muškarcu da ‚‚zasuče” rukave i zaradi vašu naklonost i poštovanje. Muškarci vole da se brinu o ženama, kada im mogu biti na usluzi osećaju se vredno i muževno. Kada trčite za muškarcem i kada samo vi održavate vezu, muškarcu oduzimate potrebu za odgovornošću i želju da vas zadovolji. Većina muškaraca se ne oseća prijatno kada žena obavlja sve poslove. Oni se ili ulenje oko produbljivanja veze, jer su nesigurni oko toga gde tačno pripadaju u vezi, ili odu.

foto: profimedia

2. Kažite to što mislite i mislite to što kažete

Najbrži način da vas on zavoli je da ‚‚zaradite” njegovo poštovanje i divljenje. Potrebno je da uspostavite granice i da ih se držite. Nemojte da razmišljate šta i kako treba da kažete i bojati se da će vas on ostaviti zbog nečega što ste rekli. Ukoliko želite da provodite više vremena zajedno, da se češće čujete, jednostavno mu to recite. Uvek je najbolje da budete iskreni, otvoreni i direktni. Kažite to što mislite i mislite to što kažete.

foto: giphy

3. Prestanite da pričate i počnite da slušate

Obično imate puno toga da kažete i želite da muškarcu ispričate skoro sve svoje probleme. Međutim, i muškarcima je potrebno da pričaju. Često umete da propustite njihove signale za razgovor, jer su oni suptilniji od ženskih.

Muškarac nikada neće reći ‚‚Možeš li me saslušati”? Ali, on očajnički želi da ga saslušate kada nešto priča ili kada mu je potreban savet.

Potrebno je da prestanete da radite to što radite (telefoniranje, lakiranje noktiju, peglanje) i posvetite mu pažnju. Uvek imajte na umu da i on želi da priča. Ukoliko mu to date do znanja, on će vas još više ceniti i definitivno će vas voleti.

foto: profimedia

4. Ako želite da vas on zavoli, onda i vi morate voleti sebe

Što više volite sebe, to će vas i on više voleti. Malo je žena koje imaju visok nivo samopouzdanja i samopoštovanja (one nisu krive za to, već društvo u celini). Bez obzira kako ste izgubili samopoštovanje, potrebno je da ponovo zavolite tu privlačnu ženu koju vidite kada se pogledate u ogledalo! Osećaj samoprezira nije nimalo privlačan.

Nizak nivo samoljublja ne utiče samo na to kako se osećate već može i udaljiti muškarca od vas. Ako nemate dobro mišljenje o sebi, možete li onda očekivati i da vas neko drugi poštuje? Ukoliko stalno budete očekivali da vam on udeli kompliment ili da vas hvali, on će brzo početi da oseća da to mora raditi iz obveze. Nakon nekog vremena, to mu više neće biti prijatno.

foto: Tumblr

(Espreso.co.rs / Izvor: atma.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.