3 razloga zašto ti ne odgovara na poruku! (FOTO) (GIF)
Foto: profimedia

ima nešto bolje

3 razloga zašto ti ne odgovara na poruku! (FOTO) (GIF)

Priča je uvek ista, počeli ste da se dopisujete, a onda je on odjednom prestao da ti se javlja... Zbog čega to radi?

Objavljeno:

Ono što prvo vidite na ovoj slici otkriva vaš najdublji strah! (FOTO)

‚‚Zašto mi nije odgovorio?" je pitanje koje i dalje dominira u razgovorima žena kojima nije jasno ponašanje muškarca s kojim se dopisuju. Priča je uvek manje-više ista, počeli ste da se dopisujete, sve je izgledalo obećavajuće, a on se odjednom samo povukao i prestao da ogovara na poruke.

Možeš lagati sebe da je prezaposlen, možeš govoriti sebi i da je sve to samo igra s ciljem da još jače privuče tvoju pažnju, ali ovo su pravi razlozi zbog kojih frajeri jednostavno više ne odgovaraju na poruke.

3 razloga zašto ti ne odgovara na poruku!

foto: giphy

1. Pre je odgovarao samo iz pristojnosti

Šta uraditi kad ti se javlja drvojka koja ti se ne sviđa? Nije je pristojno odmah otkačiti, a većina dobro vaspitanih frajera će uložiti malo truda i odgovoriti na nekoliko poruka. Naravno, sve ima svoje granice, a on će je povući kad vidi da ti misliš da stvari deluju obećavajuće za vas dvoje… ionako je on samo hteo da bude pristojan.

foto: pixabay.com

2. Tvoja poruka nije jedina

Samo zato što je njegova poruka jedina stvar o kojoj razmišljaš, ne znači da je ista situacija i kod njega. Muškarci su skloni delovanju na više strana, a ako su tvoje poruke zanemarene, jednostavno nisu prioritet na njegovom spisku.

foto: giphy

3. Uletelo mu je nešto bolje

Ti pokušavaš da dobiješ njegovu pažnju, ali verovatno nisi jedina. Ako je pre delovao zainteresovano, a sada više ne deluje, najlogičniji zaključak je da više nije zainteresovan. verovatno se pojavio netko ko mu je zanimljiviji, a u takvim situacijama je najpametnije krenuti dalje i zadržati dostojanstvo.

foto: Profimedia

(Espreso.co.rs / Izvor: index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.