Ovo priželjkuje svaki muškarac u vezi! (FOTO) (GIF)
Foto: profimedia

i oni bi to

Ovo priželjkuje svaki muškarac u vezi! (FOTO) (GIF)

Šta misliš, šta mu nedostaje u vezi sa tobom i šta bi to želeo... Nije ono što si prvo pomislila

Objavljeno:

5 najlakših hačina da zavedeš muškarca! Niko ti neće odoleti! (FOTO) (GIF)

Ako ste pomislile da je to seks odnosno više seksa, grdno se varate. Novo istraživanje otkrilo je da je ono čega muškacima u vezi nikad nije dosta je... U vezi smo manje usamljeni. Verovatno bi priličan broj žena ovo istakao kao jednu od važnijih prednosti ljubavnog života, ali muškarcima i nije baš tako.

Baš ta činjenica, nemogućnost da budu malo (ili malo više) sami nervira svakog drugog muškarca. Bar muškarca u Nemačkoj. Prema anketi tamošnje online-dating stranice ‚‚Parship", 48 procenata muškaraca koji su u vezi smatra da im nedostaje vremena za sebe.

foto: Giphy

Želja za malo većim ‚‚prostorom" u vezi je, u poređenju s ženama, mnogo jača i izraženija kod muškaraca jer samo 41 procenat ispitanih žena oseća potrebu za kvalitetnim vremenom za sebe.

foto: profimedia

U sklopu istraživanja ispitano je 1042 osobe u dobi između 18 i 65 godina, od kojih je 718 u vezi. Više od polovine ispitanika (57 procenata) provodi većinu odnosno 70 procenata svog slobodnog vremena zajedno, dok skoro trećina (32 procenta) i više od 80 procenta vremena zajedno.

foto: giphy

Ipak, 73 procenata ispitanih muškaraca smatra da je apsolutno u redu slobodno vreme iskoristiti za hobije bez devojke, a 65 procenata je takođe reklo da je i više nego dobro, provesti vreme s porodicom i sopstvenim prijateljima sam bez devojke.

foto: profimedia

(Espreso.co.rs / Izvor: miss7.24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.