Drži ga na kratkom lancu! Bradati muškarci su skloniji preljubi! (FOTO) (GIF)
Foto: pixabay.com

nisu za vezu

Drži ga na kratkom lancu! Bradati muškarci su skloniji preljubi! (FOTO) (GIF)

Otkriveno je da muškarci s bradom i nisu baš na dobrog glasu, a većina žena će ih zaobići i zbog (ne)higijene

Objavljeno:

Ako ste zaljubljeni u njega neka vam se Bog smiluje! (FOTO) (GIF)

U poslednje vreme izgleda da je u modi biti frajer s punom bradom, a i žene ih vole. Ipak, izgleda da bradati momci i nisu baš najbolji materijal za vezu, istraživanja pokazuju da su baš oni skloniji preljubi od ostalih momaka.

Britanski portal ‚‚Eva" sproveo je opsežnu anketu i otkriveno je da muškarci s bradom nisu baš na dobrog glasu, bradonje kradu, varaju i rado se potuku! U anketi je otkriveno da je 45 procenata bradatih frajera bar jednom upotrebilo šake za rešavanje problema. Samo 29 procenata „obrijanih“ rešava probleme na takavnačin.

foto: giphy

Što se tiče preljube, 47 procenata muškaraca s bradom je priznalo da su najmanje jednom prevarili devojku. Tek 20 procenata golobradih tvrdi isto. Čak 40 procenata ispitanika s bradom je priznalo da su bar jednom nešto ukrali, za razliku od 17 procenata obrijanih.

foto: profimedia

U drugom delu istraživanja anketirane su žene. Pitali su ih za mišljenje o bradama. Rezultat je bio pomalo iznenađujući: većina (65 procenata) ispitanica je reklo da brada na čini frajere privlačnijima. Istraživanje je otkrilo i da bi 35 procenata ispitanih žena pre odabralo muškarca sa sedom kosom od muškarca s punom bradom, 44 procenta ispitanica je navelo (ne)higijenu kao glavni razlog odbijanja.

foto: giphy

(Espreso.co.rs / Izvor: miss7.24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.