8 znakova da te mnogo voli i da si baš ti ljubav njegovog života! (FOTO) (GIF)
Foto: profimedia

gospodin pravi

8 znakova da te mnogo voli i da si baš ti ljubav njegovog života! (FOTO) (GIF)

Trenutak u kom maštate o budućnosti s partnerom može otkriti puno, ako vam ona uliva strah i nesigurnost, prava ljubav još nije na vidiku

Objavljeno:

10 znakova da samo ti misliš da je vaša veza ozbiljna! (FOTO) (GIF)

Nije teško prepoznati jaku zaljubljenost, ali kako znati da je ono što osećate i delite s partnerom prava ljubav? Prava ljubav nije iskazana u brojkama i poklonima već u lepim gestovima koje govore puno više. Kada ste spremni da svoje želje stavite na drugo mesto, a sve da bi slobodno vreme proveli s novim partnerom reč je o pravoj ljubavi.

Ovi znakovi jasno pokazuju da ste pronašli ljubav svog života i da ste srećni zajedno. Negujte svoju vezu jer ste vi stvoreni jedno za drugo.

8 znakova da te mnogo voli i da si baš ti ljubav njegovog života!

foto: giphy

1. Planovi i snovi Trenutak u kom maštate o budućnosti s partnerom može otkriti puno. Ako vam ona uliva strah i nesigurnost, prava ljubav još nije na vidiku. Ali, ako je jasno možete zamisliti i pritom osećate neverovatno zadovoljstvo i nestrpljivo uzbuđenje reč je o najdubljoj ljubavi. Isto je i s planovima za godišnji odmor, putovanje ili običnu večeru sledećeg vikenda. Što su planovi bogatiji i čine vas srećnijima to je vaša ljubav jača.

foto: profimedia

2. Gestovi

Prava ljubav nije iskazana u brojkama i poklonima već u lepim gestovima koje govore puno više. Kada ste spremni da svoje želje stavite na drugo mesto, a sve da bi slobodno vreme proveli s novim partnerom reč je o pravoj ljubavi. Isto je i za slatke male ljubavne poruke koje tokom dana bez razmišljanja pošaljete partneru. Ako osećate potrebu za takvim spontanim činom znajte da ste zaljubljeni do ušiju.

foto: giphy

3. Misli I dok na reči i dela možete da utičete, misli su nešto sasvim drugačije. Ako je vaš partner prva osoba na koju pomislite na početku ili poslednja osoba na koju pomislite na kraju dana ili ako ga se tokom dana bez ikakvoga razloga setite, znajte da je reč o onom pravom.

foto: profimedia

4. Sličnosti i različitosti Zajednički ciljevi i pogledi na svet su važni za stabilnu ljubavnu vezu. To znači da osobe imaju zajednička interesovanja koji ih vode i koji će ih voditi kroz život. Ali, i suprotnosti su itekako važne. Ako ste vi i vaš partner različitih karaktera koji zajedno grade jednu savršenu celinu reč je o nečemu puno dubljem i moćnijem.

foto: giphy

5. Seks Strast i žudnja koju osećate prema partneru u samom početku veze neće trajati večno. Prava ljubav se ne krije u učestalosti odnosa i količini seksa već u snažnim emocijama i kvalitetu samog čina. Nežnost, poljupci i snažni osećaji koji vas teraju da tokom seksa izrazite najdublje misli bilo rečima ili dodirima su znak da je osoba s kojom vodite ljubav ona prava.

foto: profimedia

6. Položaj spavanja

Položaj u kom spavate s partnerom može otkriti puno o vašoj vezi i vašim osećanjima. Parovi koji se pre spavanja i odmah nakon buđenja maze i isprepliću tela, povezani su jakim emocijma koje ne mogu kontrolisati. Ako se tokom sna tek značajno dodirujete s partnerom ili ste udaljeni samo par centimetara jedan od drugog, vaša veza se smatra moćnom.

foto: giphy

7. Zahvalnost Naučnici potvrđuju da je zahvalnost, odnosno reč ‚‚hvala" u vezi puno snažnija od čarobnih reči ‚‚volim te". Iskazivanje zahvalnosti za male i velike stvari u vezi je znak snažne povezanosi između partnera vođene iskrenim emocijama.

foto: profimedia

8. Poljupci i dodiri Poljupci i zagrljaji nisu rezervisani samo za svežu vezu. Naprotiv, ovakav način izražavanja emocija opisuje povezanost između partnera u bilo kojoj životnoj dobi. Istraživanje sprovedeno na uzorku novopečenih, ali i zrelih parova je pokazalo da oni koji redovo razmenjuju nežnosti imaju kvalitetniju i zdraviju vezu.

foto: giphy

(Espreso.co.rs / Izvor: zadovoljna.dnevnik.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.