Ako ti kaže ovih 5 stvari, beži od njega i ne osvrći se! (FOTO) (GIF)
Foto: profimedia

polomiće ti srce

Ako ti kaže ovih 5 stvari, beži od njega i ne osvrći se! (FOTO) (GIF)

Reći će sve samo da te osvoji, a onda će početi da te ignoriše i čekati da ti počneš da oblećeš oko njega

Objavljeno:

12 sigurnih znakova da te vara, a ti to ne vidiš! (FOTO) (GIF)

Manipulatori i psihopate su, pre svega, društveni predatori. Oni koriste šarm i manipulaciju da bi dobili ono što žele od drugih. Njihov ‚‚plen" su porodica, prijatelji, ljubavnici i saradnici.

Većina psihopata je u stvari nenasilna, a postoji velika šansa da ih nećete primetiti jer su jako altruistični i izgledaju pristojno običnim posmatračima.

Ovo je nekoliko stvari koje psihopate govore da bi izludele svoj plen. Naravno, ako neko od tebi jako bliskih osoba izgovori nešto od ovoga, ne mora da znači da je psihopata, ali to možete da shvatite kao alarm da reagujete kako bi ste popravili svoj odnos.

Ako ti kaže ovih 5 stvari, beži od njega i ne osvrći se!

foto: giphy

1. Previše analiziraš!

Naravno, postoje ljudi koji sve previše analiziraju, ali psihopate namerno rade stvari da se osećate kao da ste i na rubu razuma ili paranoični. Namerno flertuju da vi to vidite i kada ih pitate zašto to rade oni će vam reći da sve previše analizirate. Psihopatama je cilj da sumnjate u svoju intuiciju i stalno vam usađuju osećaj teskobe, a potom vas ubeđuku da ste ludi i paranoični.

foto: profimedia

2. Mrzim dramu!

Stalno govore da mrze dramu, a ipak oko njih je uvek najviše drame. Psihopate će vas prvo idealizovati hvaliti, ali kako im sve brzo dosadi to neće trajati dugo. Pre ili kasnije njihove loše osobine doći će na površinu i to će vas zbuniti pa kada spomenete njegove mane i svoje frustracije njihovim ponašanjem oni će reći da samo volite da dramite i stvoriće vam osećaj krivice jer ste nešto prigovorili.

foto: giphy

3. Preosetljiva si!

Nakon što vas stalno hvale i laskaju, počeće da vas ignorišu i čekaće da reagujete. Kada vi napokon reagujete, optužiće vas da ste preosetljivi. Vređaće vas, omalovažavati i kritikovati dok vi konačno ne puknete. Zatim će vaše reakcije okrenuti protiv vas da bi vas učinili ludom. Za nekoliko nedelja, psihopate mogu da pretvore jako opuštenu osobu u nesigurnu koja sumnja u sebe.

foto: profimedia

4. Pogrešno si me shvatila

Naravno, svi parovi imaju nesporazume, ali psihopate će namerno reći stvari za koje znaju da će vas isprovocirati. Kada reagujete, oni će vas okriviti za nesporazum. Često će i poreći da su neke stvari uopšte rekli. Oni jednostavno pokušavaju da urade sve da posumnjate u svoj zdrav razum.

foto: giphy

5. Ti si luda i ljubomorna!

Psihopate sve svoje bivše prijatelje i partnere proglase ludima i ljubomornima pa će tako i vas. Na početku će vam davati komplimente, a onda kada vas počnu izluđivati vi ćete poludeti i biti proglašeni ludom. Ako želite da prekinete taj odnos najbolje je da se udaljite bez poziva, poruka i e-mailova jer će psihopata i dalje želeti da vas uvuče u svoju bolesnu igru.

Dobra vest je da kada psihopata primeti da sumnjate u svoju intuiciju, to znači da im je vaša intuicija stvorila problem. Psihopate nastoje da psihički uništite svakoga ko bi mogao da ugrozi njihovu iluziju normalnog pogleda na svet, pa kada počnu da s vama igraju umne igrice to znači da vam je intuicija dobra.

foto: profimedia

(Espreso.co.rs / Izvor: zdravakrava.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.