Moja prelepa komšinica nikako nije htela na dejt sa mnom! Sad je moja žena! (FOTO) (GIF)
Foto: profimedia

jedna ljubavna priča

Moja prelepa komšinica nikako nije htela na dejt sa mnom! Sad je moja žena! (FOTO) (GIF)

Ovaj uporan čovek joj je nadenuo nadimak ‚‚Ne", jer je to bio jedini odgovor koji je od nje dobijao, ipak jednog kišnog dana, rekla je...

Objavljeno:

7 znakova da između vas može biti i nešto više od prijateljstva! (FOTO) (GIF)

Vratio se iz mornarice 1947. i počeo da pohađa nastavu na ‚‚Greenville College" koji se nalazio u blizini njegovog grada. Bio je odsutan oko četiri godine, i prilično iznenađen kada ga je direktor, gospodin Gardner, pozvao na igranku za Dan zaljubljenih. Živeli su u maloj zajednici, pa mu je bilo intrigantno da opet vidi sve te ljude koje je nekada viđao i nije odoleo ovom pozivu.

Kada je došao petak, očistio je cipele, obukao odelo, doterao se i zaputio na igranku. Na igranci je razgovarao sa poznanicima i prišao gospodinu Gardneru da mu se zahvali na pozivu. U tom trenutku na bini je počeo da svira bend, a ispred benda se pojavila žena očaravajuće lepote i počela da peva. On nikada pre nije video tako lepu ženu, stajao je buljeći u nju i mislio da mora biti da ona živi u nekom obližnjem gradu.

foto: giphy

Pitao je gospodina Gardnera ko je ona, a on mu je odgovorio - To je Merilin Rajli, Kut Rajlijeva ćerka.

Ovaj uporan čovek je bio prijatno iznenađen, to bajkovitio biće je živelo baš blizu njega, odmah iza ugla. Nije izdržao i odmah joj je prišao.

- Zdravo, ja sam Džek Džozef.- rekao je.

- Znam ko ste. - dobio je ne baš prijateljski odgovor.

- Želite li da plešete? - pitao je Džozef.

- Ne! - odgovorila je oštro.

foto: profimedia

- Što da ne? - bio je uporan Džozef.

- Radim. - odgovorila je Merilin kratko.

- Mogu li da Vas pozovem sledeće nedelje, da odemo da gledamo film? - pitao je Džozef.

- Ne.- bio je njen odgovor.

foto: giphy

Džozef nije video razlog da nastavi sa svojom upornošću, strpao je svoj ponos u džep od kaputa i krenuo napolje. Sledećeg meseca ju je pozvao, pokušavajući da je pozove na dejt, ali je opet dobio odgovor ‚‚Ne".

Jednog kišnog popodnevnog dana u martu, vraćajući se sa košarkaškog treninga, Džozef je video Merilin kako se vraća kući, bez kabanice i bez kišobrana. Video je ‚‚Ne" devojku, koja nije imala čak ni šešir.

foto: profimedia

Zaustavio je auto pored nje i pitao je da li joj treba vožnja, već očekujući da će mu reći ‚‚Ne". Umesto toga, preskočila je ivičnjak i sela na sedište do njegovog. Do njene kuće im je trebalo nekoliko minuta, bili su udaljeni samo nekoliko blokova, ali zadržali su se 45 minuta u kolima, pričajući. Otalo je bila magija.

foto: profimedia

(Espreso.co.rs / Izvor: rd.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.