Planira da te ostavi 100 posto! 3 najčešće svađe pre raskida! (FOTO) (GIF)
Foto: profimedia

ako ga ne vidite

Planira da te ostavi 100 posto! 3 najčešće svađe pre raskida! (FOTO) (GIF)

Ako ste već počeli da se raspravljate o vremenu koje provodite zajedno, raskidajte odmah jer to nije tema jedne srećne veze

Objavljeno:

10 stvari koje muškarci najviše zameraju ženama! (FOTO) (GIF)

Izgleda da vaša veza neće još dugo trajati, a to je lako primetno po učestalosti vaših svađa. Možda vi to ne primećujete, ali vaša voljena osoba je zgubila interesovanje za vas, zato su periodi pred raskid najmučniji u svakoj vezi. Možda mislite da je vaša ljubav jaka, ali osoba pored vas ne gaji emocije iste jačine kao vi.

Iako su svađe sasvim normalne u svakoj vezi, ove tri znače da se raskid skriva iza ugla:

foto: giphy

1. O seksu Parovi nezadovoljni svojim seksualnim životom se retko o tome svađaju, većinom ćute i trude se da poprave stvari. Ali, kad dođe to doga da se zbog seksa stvarno svađate, bilo zbog njegovog kvaliteta ili učestalosti, raskid je vrlo realna mogućnost.

foto: profimedia

2. O komunikaciji Komunikacija u vezi je ključna, a kad postane toliko loša da se zbog nje kontinuirano svađate, stvari su jako ozbiljne. Kad je komunikacija u pitanju, parovi se najviše svađaju zbog toga što je jedna osoba prestala da se trudi.

foto: giphy

3. O vremenu koje provodite zajedno Sasvim je normalno da ćete u uhodanoj vezi zajedno provoditi manje vremena nego na početku, a ako problem zajedničkog provođenja vremena postane česta tema svađa, raskid bi se mogao skrivati iza ugla, najčešće zato što jedna osoba jednostavno više nema potrebu za drugom.

foto: profimedia

(Espreso.co.rs / Izvor: index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.