4 ljubavna saveta koje možete čuti samo od Francuskinja! (FOTO) (GIF)
Foto: profimedia

najlepše je zajedno

4 ljubavna saveta koje možete čuti samo od Francuskinja! (FOTO) (GIF)

Iako se ne čini toliko važnim, lepo donje rublje je ugodno iznenađenje koje će on uvek primetiti

Objavljeno:

6 romantičnih trenutaka koji baš svima trebaju! (FOTO) (GIF)

Održavanje zdrave veze nije nimalo laka stvar, ali uvek je važno imati strpljenja i volje. Ovo su četiri mudra saveta kojih se Francuskinje pridržavaju da se ljubavna iskra ne bi ugasila.

Posao, brige, obaveze, deca, prijatelji i porodica mogu pričekati bar sat vremena. Jer ako ne možete posvetiti niti to malo vremena jedno drugome, vaša iskra će se polako ugasiti. Pobegnite od svakodnevice barem nakratko, samo vi i vaš partner.

4 ljubavna saveta koje možete čuti samo od Francuskinja!

foto: giphy

1. Fokusirajte se jedno na drugo

Ovo je teško postići na svakodnevnom nivou, ali je važno odvojiti neko vreme samo za vas dvoje. Posao, brige, obaveze, deca, prijatelji i porodica mogu pričekati bar sat vremena. Jer ako ne možete posvetiti niti to malo vremena jedno drugome, vaša iskra će se polako ugasiti. Pobegnite od svakodnevice barem nakratko, samo vi i vaš partner.

foto: pixabay.com

2. U redu je sanjariti

Nema ništa loše u povremenom sanjarenju i maštanju o drugim osobama kada ste u dugoročnoj vezi. Naravno, dokle god samo na tome i ostane. Normalno je da ponekad upoznate nekoga ko vas privlači. Sanjarenje ne treba da bude rizik za vezu, već treba da posluži kao jedan od načina za održavanje ljubavne iskre.

foto: Tumblr

3. Otputujte zajedno

Razbite dugogodišnju rutinu putovanjem ili odmorom. Samo vas dvoje, pa makar to bilo i za vikend. Lokacija nije toliko bitna, koliko je bitno da vas dvoje budete sami i da se prisetite zašto ste se zaljubili i odlučili da zajedno provedete ostatak života. Kada osetite da je potrebno rasplamsati iskru, ovakav odmak od svakodnevice je idealno rešenje.

foto: profimedia

4. Ne zanemarujte ulogu donjeg rublja

Francuskinje su svetski poznate po svom stilu odevanja, i po tome što veliku važnost pridaju donjem rublju. Tako se u njihovim garderobama uvek nalazi nekoliko lepih setova čipkastih grudnjaka i gaćica. Iako se ne čini toliko važnim, lepo donje rublje je ugodno iznenađenje koje će partner uvek primetiti.

foto: giphy

(Espreso.co.rs / Izvor: zadovoljna.dnevnik.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.