Ako vam bulji u ovaj deo tela, definitivno ne želi ništa sa vama! (FOTO) (GIF)
Foto: profimedia

da li te voli?

Ako vam bulji u ovaj deo tela, definitivno ne želi ništa sa vama! (FOTO) (GIF)

Ako vam muškarac gleda u ovaj predeo, to znači da mu se ne sviđate dovoljno, odnosno da vas gleda samo kao prijateljicu

Objavljeno: 11:07h

Pitate se da li se sviđate nekome ili ne? Novo istraživanje kaže da postoji jednostavan način da to otkrijete, a da vam ta osoba ne kaže ni reč.

Naučnici s Koledža ‚‚Wellesley" i Univerziteta u Kanzasu napravili su zajedničko istraživanje u kom su zaključili da ako muškarac gleda ženu samo u lice, ne doživljava je na romantičan način. S druge strane, ako se muškarčev pogled spustio na grudi ili predio bedara, to je znak da je muškarcu žena privlačna.

foto: giphy

Cilj istraživanja je bio saznati da li je neko nekome privlačan, pa ako vas neko gleda samo u lice to ne znači nužno da se toj osobi uopšte ne sviđate, već da vas samo ne doživljava na seksualni način.

foto: profimedia

U istraživanju je učestvovalo 105 osoba od kojih se tražilo da pogledaju fotografije žena i muškaraca i da odgovore da li žele sa osobom s fotografije samo prijateljstvo ili ljubavnu vezu.

foto: giphy

Naučnici su zatim pratili pokrete njihovih očiju pa su potvrdili teoriju da muškarci spuštanjem pogleda na grudi i bedra žene zapravo procenjuju njene reproduktivne sposobnosti, što ima veze s evolucijom.

foto: Profimedia

(Espreso.co.rs / Izvor: zadovoljna.dnevnik.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.