Šta muškarci žele od žena? Kako stare i to se menja! (FOTO) (GIF)
Foto: profimedia

malo kasne za ženama

Šta muškarci žele od žena? Kako stare i to se menja! (FOTO) (GIF)

To su godine u kojima shvataju da je važnije imati nekoga uz sebe s kim će deliti život, a podsticaj vide u prijateljima koji takođe žele da se skrase

Objavljeno:

10 osobina zbog kojih muškarac beži kilometrima od tebe, pa čak iako te voli! (FOTO) (GIF)

Žene s godinama menjaju svoje ideale kad je reč o savršenom muškarcu, a ništa drugačije nije ni kod njih. Iako možda malo kasne za ženama, muškarci s godinama menjaju svoje ideale nabolje...

foto: giphy

U 20-im... ... preferiraju kvantitet, a s kvalitetom se ne zamaraju previše. Prioritet su im površne stvari poput neobaveznog seksa i izgleda, a često se čini da nemaju pojma što stvarno žele - zato što stvarno nemaju pojma.

foto: profimedia

U 30-im... ... već tokom kasnih 20-ih shvataju da je kvalitet važniji, a u 30-ima se polako, ali sigurno prebacuju na takav način razmišljanja. To su godine u kojima shvataju da je važnije imati nekoga uz sebe s kim će deliti život, a dodatni podsticaj vide u prijateljima koji takođe žele (ili već jesu) da se skrase s nekim.

foto: giphy

U 40-im... ... ako su još solo, to ili znači da imaju veliki problem sa ženama ili da su već razvedeni. Retko će koji muškarac s kojim je sve u redu ostati sam toliko dugo. Ovo su godine u kojima traže ženu s kojom će provoditi vreme i koja je samostalna i nezavisna, i duhom ali i materijalno.

foto: profimedia

U 50-im... ... istraživanja pokazuju da muškarci u ovim godinama žude za romansom, stabilnošću i materijalnom sigurnošću. U ovim godinama im je manje važna karijera koju je žena odabrala i je li majčinski tip ili nije. Traže društvo osobe s kojom će se dobro slagati i s kojom dele interesovanja.

foto: giphy

(Espreso.co.rs / Izvor: index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.