12 tipova muškaraca uz koje je sreća nemoguća! (FOTO) (GIF)
Foto: profimedia

izbegavajte ih

12 tipova muškaraca uz koje je sreća nemoguća! (FOTO) (GIF)

Nesigurni muškarci kao i kontrol-frikovi nisu sposobni da ostvare zdravu ljubavnu vezu zato što svoje potrebe stavljaju na prvo mesto

Objavljeno:

Jedina tajna fotogeničnosti koju treba da znate! (FOTO) (GIF)

Stalno kašnjenje, nedostatak ambicije ili kontrolisanje svakog pokreta jasni su znaci da to nije idealan partner. Početna zaljubljenost sprečava nas da vidimo stvari onakve kakve jesu, ali s vremenom će biti gore. Takve tipove muškaraca treba izbegavati, istaknuo je američki stručnjak za veze, Džošua Pompej.

Nesigurni muškarci kao i kontrol-frikovi nisu sposobni da ostvare zdravu ljubavnu vezu zato što svoje potrebe stavljaju na prvo mesto, pa je takve tipove najbolje izbegavati.

foto: giphy

1. Komotni tip

Na početku veze komotni tip više voli da ostaje kod kuće i da se druži s vama, a najveći domet mu je odlazak u bioskop. Iako vam to može prijati, tokom vremena takvo ponašanje postaje zamorno. Njemu se sviđaju stvari takve kakve jesu, a zajednički hobiji i aktivnosti ga ne zanimaju. Ali da bi veza napredovala treba se razvijati, a ne stagnirati.

foto: profimedia

2. On u ženi traži sluškinju

Ovaj tip muškarca u ženi ne vidi saputnicu već sluškinju. On traži nekoga ko će mu prati suđe i pospremati donje rublje nakon što se iselio iz roditeljskog doma. Saputnicu tretira kao zamensku majku koja ispunjava sve njegove želje. Da bi veza opstala, partneri podjednako treba da obavljaju svoj deo posla, a ne svoje obaveze prebaciti na drugog.

foto: giphy

3. Škrtica

Škrtica je toliko opsednuta novcem da čak i kod udvaranja broji svaku paru. Iako je sasvim u redu biti štedljiv, preterivanje i "zaboravljanje" novčanika nije nimalo privlačno. Muškarce koji više troše tuđi novac treba izbegavati u širokom luku.

foto: profimedia

4. U životu mu je najvažniji sport

Sasvim je u redu povremeno gledati utakmicu, ali problem je ako se vaš čitav svet vrti oko toga, a veza pati. Takav tip muškarca nikada ne želi da razgovara o ozbiljnim stvarima i da vas stavi na prvo mjesto, a njegov ležeran pristup se pokazuje i u poslovnom smislu. Neambiciozan je, a u životu mu je najvažnije druženje s prijateljima.

foto: giphy

5. Neromantičar

Ovaj tip je na početku romantičan i inovativan, ali njegov entuzijazam brzo splasne. To je znak da će takav biti i ubuduće, a sama činjenica da se ne trudi na početku veze ne sluti na dobro. Svojim pristupom pokazuje da je spreman da se potrudi tek toliko da vas osvoji, ali ne i da vas zadrži.

foto: profimedia

6. Seks mu služi kao izgovor

Veza se nakon prvog seksa menja, a muškarci neretko misle da su svojim ljubavničkim vještinama žene u potpunosti zadovoljili. Oni to koriste kao izgovor, odnosno misle ako su dobri u krevetu da ne trebaju da se trude na drugim poljima života.

foto: giphy

7. Lenjivac

Iako na početku veze šarmira svojim ambicijama, s vremenom se one pretvore samo u puste snove, pa ovakav tip muškarca često traži novac od svoje partnerke. Ne razmišlja o novom ili boljem poslu, ali na vama je da jasno pokažete kako ne nameravate da izdržavate radno sposobnog muškarca.

foto: profimedia

8. Sebičnjak

On se ne javlja na mobilni, tvrdi da ga nije čuo ili je jednostavno zaboravio. Ali, ako takvo ponašanje postane praksa znači da vas jednostavno ne poštuje. On želi da vi trčite za njim, a njegovo ignorisanje mu daje mu osećaj nadmoći.

foto: giphy

9. Živi s roditeljima i ne želi da odraste

Život s roditeljima je prihvatljiv ako ne možete priuštiti svoj stan, ali ako vaš partner ima te mogućnosti, vreme je da odraste. Njemu se sviđa što nema velikih obaveza, spremljen ručak i ispeglana odeća jer je tako produžio detinjstvo.

foto: profimedia

10. Kontrol-frik

Za razliku od sebičnjaka koji se ne javlja, kontrol-frik stalno prati svoju partnerku. On želi da kontroliše svaki njen pokret, odabir prijatelja pa čak i posao. Izuzetno je ljubomoran i nesiguran u sebe, a kontrola mu podiže samopouzdanje.

foto: giphy

11. Nesiguran

Jedan dan želi vezu, drugi porodicu, a treći već nije siguran da li je vaša veza ono pravo. Ovaj tip muškarac žele sve navedeno, samo ne s vama, a za to vreme se zabavlja.

foto: profimedia

12. On ne voli vaše prijatelje

Vaš partner ne treba da se nužno odlično slaže s vašim prijateljicama, ali nije poželjno ni blatiti ih. Ali ovaj tip ih jednostavno ne voli i ne trudi se da to sakrije, a najgore od svega je to da od vas traži da i vi prestanete s njima da se družite.

foto: giphy

(Espreso.co.rs / Izvor: 24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.