6 razloga zašto bi trebalo da odeš na venčanje svog bivšeg! (FOTO) (GIF)
Foto: profimedia

A možda užvatiš i bidermajer!

6 razloga zašto bi trebalo da odeš na venčanje svog bivšeg! (FOTO) (GIF)

Venčanja mogu biti ili smrtno dosadna ili preterano zabavna - ali u svakom slučaju će biti slatko i puno dobrog pića i hrane

Objavljeno: 15:36h

5 stvari koje ženama znače više od reči - Volim te! (FOTO) (GIF)

Iako je skroz gotovo, i pomirila si se s tim, ma čak si to i prebolela ili si ti bila ta koja je raskinula, tvoj bivši će se kad tad venčati. I ako te je pozvao na venčanje, bilo bi sasvim ok da odeš.

Ako ste ostali dobri prijatelji, morala bi biti tu za njega, ipak je to veliki korak. Doduše, svejedno se predobro obuci i našminkaj, ali budi i podrška. Ako niste ostali prijatelji, onda idi da mu pokažeš koliko ti je dobro i bez njega.

foto: giphy

6 razloga zašto bi trebalo da odeš na na venčanje svog bivšeg!

1. Idi da pokažeš koliko si sjajna

Kaže se da je najgora osveta kada drugi vide da živiš dobro - ma odlično! Čak i ako je on prekinuo vezu, nemaš niti jedan razlog da se ne obučeš u predobru haljinu i preseksi štikle i njemu i njegovim (glupim) prijateljima pokažeš da si dobro. Štaviše, da je raskid bio dobar za tebe.

foto: giphy

2. Venčanja su mesta za upoznavanje novih ljudi

Ako si ti raskinula s njim pa te pozvao na venčanje da ti pokaže koliko je njemu dobro posle raskida - iskoristi tu priliku da upoznaš nekog novog! Venčanja imaju romantičnu vibraciju, pa nije teško pasti na nekog slatkog.

foto: giphy

3. Venčanja su prilike za izlazak iz frendzona

Svi imaju onog jednog frenda koji je potencijalno nešto više od toga, ali se ništa ne događa. Ovo je prilika da ga pozoveš na dejt, ležerno, a onda ćete videti kako će dalje ići - jer pre svega, tu nema pritiska!

foto: pixabay.com

4. Ti i bivši ste prijatelji i želiš s njim da proslaviš bitnu noć

Ok, i to se događa, iako puno ređe. Ako ste dobri prijatelji, morala bi biti tu za njega, ipak je to veliki korak. Doduše, svejedno se predobro obuci i našminkaj, ali budi i podrška.

foto: giphy

5. Venčanja su zabavna, a ti zaslužuješ izlazak!

Venčanja mogu biti ili smrtno dosadna ili preterano zabavna - ali u svakom slučaju će biti slatko i puno dobrog pića i hrane. Ovo ti je prilika da se središ i družiš s ljudima. Najbolje da se isplešeš dok te ne zabole noge.

foto: pixabay.com

6. Pretvori vjenčanje u ‚‚girls night"

Umesto nekog dečka, kao pratnju povedi drugaricu! Pretvori to veče u sjajan izlazak za sebe - jer ti si izvrsna, jaka i dovoljna samoj sebi - on ti ni ne treba.

foto: giphy

A možda užvatiš i bidermajer!

foto: pixabay.com

(Espreso.co.rs / Izvor: miss7.24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.