3 stvari koje nikako ne smeš da radiš pred dečkom! (FOTO) (GIF)
Foto: profimedia

da bude samo tvoj

3 stvari koje nikako ne smeš da radiš pred dečkom! (FOTO) (GIF)

Vaše reči imaju veliku moć, a one lepe reči i komentari dugoročno mogu sačuvati vezu ili brak

Objavljeno:

Ako imate ove osobine, onda ste definitivno materijal za dobru ženu! (FOTO) (GIF)

Opustiti se i biti ono što jesi ispred voljene osobe je jedna od najboljih stvari u vezi. Ali, čak i kada se naviknete jedno na drugo, postoje određene stvari koje ne biste trebali da radite pred voljenom osobom.

Samouverena žena je daleko više privlačnija nego ona koja sebe ne poštuje. Zato neka vaši komentari o sebi budu samo pozitivni i optimistični.

3 stvari koje nikako ne smeš da radiš pred dečkom!

foto: giphy

1. Omalovažavati se

Budimo iskreni, svi volimo komplimente. Ali, ponekad ne dobijamo potrebnu afirmaciju, odnosno komplimente koji su nam potrebni da bismo se osećali dobro. Stoga nastojimo da ih ‚‚upecamo'', a jedan od načina je upravo kroz omalovažavanje sebe.

Kada stalno govorite negativne stvari o sebi, pre ili kasnije vaš partner će ih početi da ih doživljava kao potpunu istinu, bez obzira da li je to istina ili nije. A i vi ćete takođe kroz neko vreme biti potpuno uvereni u to. Samouverena žena je daleko više privlačnija nego ona koja sebe ne poštuje. Zato neka vaši komentari o sebi budu samo pozitivni i optimistični.

foto: profimedia

2. Sumnjati u sebe

Žene su često (nepravedno) kritikovane da su neodlučne. Iako je potpuno u redu biti nesiguran u vezi nekih stvari, nagla promena mišljenja u vezi važnih životnih stvari najčešće i nije dobra stvar. Izbegavajte nagle odluke i dajte sebi vremena da dobro razmislite o donesenoj odluci kako ne biste došli u iskušenje da je opet promenite. Ne bojte se da stojizte iza svojih odluka.

foto: giphy

3. Ne kritikujte njegovu muškost

Možda vaš voljeni muškarac nije najspretniji u poslovima koje treba obaviti u kući ili nije dovoljno fizički jak. To ne znači da ga na to morate podsećati. Takve šale na njegov račun mogu napraviti više štete nego koristi i poljuljati njegovo samopouzdanje.

Vaše reči imaju veliku moć, a one lepe reči i komentari dugoročno mogu sačuvati brak.

foto: profimedia

(Espreso.co.rs / Izvor: zadovoljna.dnevnik.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.