8 ubedljivo najgorih vrsta hrane koju možete jesti na dejtu! (FOTO) (GIF)
Foto: profimedia

ne naručuj to, nikako

8 ubedljivo najgorih vrsta hrane koju možete jesti na dejtu! (FOTO) (GIF)

Sigurno postoje i muškarci koje pali kada žene jedu kao neandertalci, ali to ipak pokušajte da otkrijete kada se upoznate malo bolje

Objavljeno:

3 horoskopska znaka koja nikog ne ostavljaju, ali uvek budu ostavljena! (FOTO) (GIF)

Odlazak na prvi dejt često podrazumeva i nekakvu hranu. Izlazak s nekim novim već sam po sebi može biti jako stresan, a sigurno ne želite da sve dodatno otežate jelom i načinom na koji jedete.

Nitko se ne želi da brine oko mrlja od umaka, komadića hrane među zubima, lošeg zadaha... Baš zato biste ovu hranu trebali da izubegavate u širokom luku kada idete na dejt.

foto: giphy

1. Špageti

Priznajte, ovo vam je svima prvo palo na pamet jer već znate kako izgledate dok jedete špagete. Kod kuće je to prihvatljivo, ali ne i na dejtu u nekom finom restoranu.

foto: pixabay.com

2. Kukuruz

Retki su oni koji mogu izgledati seksi dok glođu klip kukuruza, a sumnjamo i da uopšte postoje. Čak i ako mislite da to možete izvesti dobro, ostataka kukuruza među zubima nećete se rešiti do kraja večeri.

foto: giphy

3. Rebarca

Nema baš ništa ženstveno u glodanju rebaraca, pa je najbolje da ih ne naručujete ako ste s nekim na prvom dejtu. Naravno, sigurno postoje i muškarci koje pali kada žene jedu kao neandertalci, ali to radije pokušajte da otkrijete kada se upoznate malo bolje.

foto: pixabay.com

4. Pesto

Ako nemate o čemu da pričate na dejtu, onda slobodno naručite pesto, jer će vam onda on čitavo vreme moći govoriti da imate nešto među zubima. U protivnom ga izbegavajte.

foto: giphy

5. Beli luk

Treba li vam ovo uopšte objašnjavati?

foto: pixabay.com

6. Ljuta hrana

Ljuta hrana sa sobom nosi malo više rizika. Prvi je loš zadah, drugi je preznojavanje, a treći je velika šansa da ćete morati ranije zbrisati sa dejta kada vam proradi trbuh.

foto: giphy

7. Spanać

Još jedna hrana koja obožava da se zavlači i u najmanje razmake između zuba.

foto: pixabay.com

8. Sve što ne znate ni da izgovorite

Ne trudite se da impresionirate nekoga na prvom dejtu tako što ćete naručiti ‚‚Worcestershire" umak ili nešto drugo što ne znate da izgovorite. Držite se poznate hrane i izbegnite sramotu.

foto: giphy

(Espreso.co.rs / Izvor: index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.