Šta je za muškarca žena iz snova? (FOTO) (GIF)
Foto: profimedia

da li si ti ona?

Šta je za muškarca žena iz snova? (FOTO) (GIF)

Prava žena iz snova mora biti nešto posebno. Mora imati nešto jedinstveno, nešto što je čini unikatnom i neodoljivog osmeha

Objavljeno:

11 stvari bez kojih i najlepša žena izgleda užasno! (FOTO) (GIF)

Na koje to stvari muškarci najviše obraćaju pažnju? Telo, noge, oči ili možda nešto drugo? Neko bi mogao pomisliti da su ‚‚Victoria Secret" manekenke san svakog muškarca, one su mršave, seksi i lepe...

Ali , daleko od toga. Naravno, muškarac koji bi lagao da mu se manekeneke fizički ne sviđaju, bio bi potpuno lud. Ali, ovo su stvari koje zaista čine „savršenu“ ženu za njih.

foto: giphy

1. Karakter je bitan

Činjenica je da se prvo gleda izgled. Ali, za dugoročnu vezu nije dovoljan samo izgled. Čak i kod najlepših zvezda veze ne traju zauvek. Zato je karakter vrlo bitan. Čine ga ljubav, poštovanje, razumevanje i pokazivanje interesovanja za njega i dubokoumni razgovori.

foto: profimedia

2. Budi jedinstvena

Prava žena iz snova mora biti nešto posebno. Imati nešto jedinstveno, nešto što te čini unikatnom poput određene crte lica, neodoljivog osmeha ili pak karakterističan miris koji će ga uvek podsetiti na tebe čim ga oseti u vazduhu. Važno je samo da je tvoj parfem nenametljiv, ali i da uvek ima ono nešto. Samo jedan ili dva stiska tvog parfema na vrat i ruke i uvek će te povezati s tim mirisom.

foto: giphy

3. Zarazan osmeh

Žena iz snova je srećna i zabavna žena. Izađi iz svoje ljušture, uživaj u životu i to uživaj s njim. Lep i iskren osmeh je zarazan i ako si ga njime osvojila, teško da će ga zaboraviti, ne brini...

foto: profimedia

4. Kombinacija devojke i prijateljice

Ako uspeš da ne budeš samo njegova devojka već i najbolja prijateljica, onda te on nikada neće napustiti. Super je kad se s tobom može opustiti, izaći negde i zabaviti se. To možeš proceniti i po sebi. Znaš i sama kako nekad upoznaš nekoga ko ti je fizički privlačan, i nakon nekoliko sekundi shvatiš da ti se ipak manje sviđa jer osim izgleda nema ništa drugo. Dakle, obrati pažnju na muškarce s kojim se voliš družiti.

foto: giphy

5. Sloboda

Ovo bi trebalo da je isto za oba partnera, ali žene više naginju na želji svakodnevnog druženja s partnerom. Nemoj ga gušiti, pusti partnera da izađe negde s drugarima. I ti možeš pozvati svoju najbolju prijateljicu i veče provesti s njom. Na taj način ne razmišljaš o njemu i neguješ istovremeno svoje prijateljstvo, a njemu si dala toliko željenu slobodu.

foto: profimedia

(Espreso.co.rs / Izvor: miss7.24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.