ŽENA ĆE UVEK POMISLITI NA PREVARU U OVIH 5 SITUACIJA: Dobro povedite računa o ovome!
Foto: Pixabay

istina

ŽENA ĆE UVEK POMISLITI NA PREVARU U OVIH 5 SITUACIJA: Dobro povedite računa o ovome!

Žene koje puno zarađuju češće varaju svoje partnere

Objavljeno: 10:42h

Žene će se teško, mnogo teže od muškaraca odlučiti na prevaru, a ako su u srećnoj vezi, ovo gotovo da nije moguće.

Međutim, đavo ne spava: postoje situacije u kojoj će retko koja odoleti a da barem ne pomisli da oseti čari seksa sa drugim muškarcima.

Ovih pet situacija je veliki rizik za svaku vezu, pogotovo ako je ta veza već "načeta". Lako se može desiti da žena poklekne i ode u tuđ zagrljaj.

Slavi "okrugao" rođendan

Ona puni 25, 30, 35 ili 40 godina? Okrugli rođendani potiču žene na razmišljanje o tome što su napravile i postigle u proteklim godinama. Ovo je vodi u promišljanje o odnosima s voljenom osobom i analizi svega onoga što je planirala, a nije ostvarila. Sve neostvarene želje i planovi mogu je "baciti" u zagrljaj drugoga, objašnjava Don Dejvid Lasterman, psiholog i autor knjige sa savetima kako preživeti prevaru "A Survival Guide". Broj žena koje se odluče iskušati nešto novo i prevariti partnera utrostručuje se u vreme njihovih "okruglih" rođendana, pokazalo je istraživanje portala infidelity.com.

Sama je za rođendan ili za Novu godinu

Ovo su situacije kad nijedna žena ne želi da bude sama. Svoj rođendan ili doček Nove godine želi provesti u dobrom društvu i nečijem zagrljaju. Ako se dogodi da ženin partner nije tu, raste verovatnoća da će žena pasti pod utjecaj slobodne prilike i "utapanja tuge i razočaranja".

Dobila je unapređenje na poslu

Kada žena postigne postavljene ciljeve u karijeri i dođe na neku visoku poziciju, sledeće pitanje u njenoj glavi je "A šta sada?", pojašnjava Boni Iker Wajl, autor knjige "Can We Forgive Adultery? Staying Not Straying." One uspešne žene koje su u vezama koje ih ne ispunjavaju, mogu biti u iskušenju da sreću pronađu u nekom novom.

foto: Thinkstock

Puno zarađuje

Moderno doba donelo je ženama napredak na poslovnom planu i ostvarenju karijere. Žene koje dobro zarađuju biće slobodnije u upuštanju u afere i varanju partnera. One su samostalne pa time i slobodnije iskušavaju sreću na drugim "teritorijima". Univerzitet Washington napravio je istraživanje u kojem su rezultati pokazali da se osobe koje zarađuju više od $75,000 godišnje, 1,5 puta češće upuštaju u vanbračne afere u odnosu na osobe koje zarađuju $30,000 ili manje.

Sumnja da je partner vara

Svaka prevara je neugodna, ali ako žena sumnja da je partner vara, "osvetu" će servirati hladnu. Odnosno, nakon što sumnja već neko vreme, žena će se i sama odlučiti na aferu kako bi "izlečila" svoje rane, ali i podigla nivo samopouzdanja koji je drastično pao nakon sumnje i spoznaje da je partner vara.

(Espreso.co.rs/Večernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.