Jedan detalj može da pokaže koliko je stvarno srećna tvoja veza! (FOTO) (GIF)
Foto: profimedia

kakva je vaša?

Jedan detalj može da pokaže koliko je stvarno srećna tvoja veza! (FOTO) (GIF)

ne znači da je vaša veza loša samo zato što volite da objavljujete zajedničke slike i ponosno pokazujete svog partnera prijateljima

Objavljeno:

Čuvaj se ‚‚onih dana"! 5 najboljih načina da preguraš njen PMS! (FOTO) (GIF)

Dobro je poznato da svet društvenih mreža najčešće ima malo ili skoro nikakve veze sa stvarnošću. Naučnici su u sklopu jednog istraživanja otkrili zanimljive veze o uticaju i prisutnost društvenih mreža na zdravu i srećnu vezu.

Seksi bikini fotografije, iza kojih zapravo stoje poremećaji isjrane i depresije, glamurozne slike ludih zabava iza kojih se kriju velike količine alkohola i usamljenost - to su samo dva primera koja treba uvek imati na umu kada se divite raznim Instagram ikonama. Svaka priča ima dve strane, a da toga zapravo niste ni svesni.

foto: giphy

Novo istraživanje je pokazalo da društveni mediji imaju relativno malo veze sa stvarnošću. Naučnici su otkrili da parovi koji često objavljuju svoje zajedničke slike bez ikakvog ljubavnog konteksta, su zapravo nesrećni.

foto: Profimedia

Autori istraživanja ‚‚Can You Tell That I’m in a Relationship? Attachment and Relationship Visibility on Facebook" pojašnjavaju da parovi koji su u principu zadovoljni i srećni, nemaju potrebu da svoju ljubav dokazuju i dele svoje intimne trenutke putem društvenih mreža javnosti. S druge strane, parovi koji prolaze kroz krizno razdoblje su skloni redovnom objavljivanju zajedničkih fotografija kao znak da je sve u redu.

foto: giphy

Ali to ne znači da je vaša veza osuđena na propast samo zato što volite da objavljujete zajedničke slike i ponosno pokazujete svog partnera prijateljima.

foto: Profimedia

Istraživanje treba samo da podstakne na razmišljanje zašto i kada imate potrebu da objavljujete zajedničke fotografije javnosti. Zato što je sve savršeno? Zato što sumnjate trenutno u svoju vezu? Ili jednostavno ne želite da priznate da je vaša veza pri kraju?

foto: giphy

Istraživanje je, dakle, u svakom slučaju podjetnik da društveni mediji imaju obično malo ili nikakve veze sa stvarnošću.

foto: Profimedia

(Espreso.co.rs / Izvor: miss7.24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.