Ovo je znak da vaša veza puca! Raskinućete brže nego što to mislite! (FOTO) (GIF)
Foto: profimedia

a milite da se volite

Ovo je znak da vaša veza puca! Raskinućete brže nego što to mislite! (FOTO) (GIF)

Kada se više ne ljubite u usta svaki dan to je zabrinjavajuće jer senzualni poljubac govori da ste još zaljubljeni jedno u drugo

Objavljeno:

Čuvaj se ‚‚onih dana"! 5 najboljih načina da preguraš njen PMS! (FOTO) (GIF)

Ni jedna veza ne teče uvek glatko. Seksualni antropolog Bela Elvud Klejton je upozorila na znakove koji ukazuju na to da je veza pred samim krajem. Ekspert za veze je rekla da je jedan od glavnih alarma kada u vezi više nema uzbuđenja. - Ako biste radije čitali knjigu, igrali igricu ili radili nešto drugo uveče, a ne proveli vreme s partnerom, onda se trebate zabrinuti. - rekla je ona.

foto: giphy

Istakla je da mehanički proces koji se dogodi kada se tek zaljubimo traje između 6 i 24 meseci, a onda se završava medeni mesec. Životne komplikacije dovedu do toga da parovi budu manje zaluđeni jedno drugim. - Različite finansijske vrednosti i stres zbog partnerovog materijalizma su glavni razlozi zbog kojih se ljudi razvode. Istraživanje je pokazalo da parovi koji se prepiru u vezi finansija jednom sedmično imaju veću šansu za razvod od onih koji to rade dva puta mesečno. - rekla je.

foto: profimedia

Posebnu pažnju treba obratiti pažnju na to u vezi čega se svađate. Prema mišljenju Elvud Klejton, ukoliko su uvek isti razlozili ili teme, onda obratite pažnju na njihov intenzitet i učestalost. Bitan segment je i fizička privlačnost. - Kada se više ne ljubite u usta svaki dan to je zabrinjavajuće jer senzualni poljubac govori da ste još zaljubljeni jedno u drugo, da se volite. - istakla je ona.

foto: giphy

Ekspert za veze Olga Levančuka ranije je upozorila da treba obratiti pažnju i na to da li u razgovorima vaš partner govori o zajedničkim planovima u budućnosti, uključuje li vas u druge segmente života i da li donosi odluke sam ili s vama.

foto: profimedia

(Espreso.co.rs / izvor: klix.ba)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.