Kako preboleti raskid koji ste sami hteli? (FOTO) (GIF)
Foto: profimedia

dejt sa nekim novim

Kako preboleti raskid koji ste sami hteli? (FOTO) (GIF)

Iako su emocije među vama još uvek jake, želeli ste da raskinete i samo vi možete znati zbog čega, ne dozvolite da vas mišljenje drugih pokoleba

Objavljeno:

5 stvari koje samo srećni parovi rade pre spavanja! (FOTO) (GIF)

Niko osim vas ne zna kako ste se osećali u vezi koju ste odlučili da raskinete, pa ni ničije mišljenje ne bi trebalo da vas pokoleba ni da vam pokaže da ste možda pogrešili. Svaka veza je jedinstvena na svoj način, pa tako i vaša, i samo vi možete znati zašto ste hteli da raskinete.

Ne postoji vreme kad smete ili ne smete da počnete da izlazite s nekim novim, uradite to kad vi osetite potrebu i kada osetite da ste spremni za novu vezu.

foto: giphy

Kako preboleti raskid koji ste sami hteli?

1. Nemojte se gristi Inicijatori raskida najčešće imaju veliki osećaj krivice, pogotovo kad vide da druga osoba pati. Ako je raskid nešto što ste vi želeli, nemojte dopustiti da vas tuđe reči uvere da si postupili pogrešno. Svako ima pravo da raskine vezu koja mu ne odgovara.

foto: profimedia

2. Nemojte se pretvoriti u psihologa Osobi koju ostavljate će često trebati podrška i ako želite da je pružite, super. Ali, nemojte dozvoliti da vas osoba koju ste ostavili uveri da je to vaš posao. Svako kroz raskid mora da prođe kroz određene faze, a faza u kojoj vi morate da budete nečiji psiholog nije jedna od njih.

foto: giphy
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.