9 razloga zašto vas muškarci ne muvaju! (FOTO) (GIF)
Foto: profimedia

Glumite ledenu kraljicu?

9 razloga zašto vas muškarci ne muvaju! (FOTO) (GIF)

Devojke pomozite momcima da vas smuvaju!  Muškarci mnogo analiziraju pre nego što počnu da vas startuju, jer ni jedan ne želi da bude odbijen

Objavljeno: 09.06.2017. 16:00h
  • 20

5 razloga zašto momci ostavljaju devojke odmah nakon seksa! (FOTO) (GIF)

Zbunjuje li vas činjenica da vas muškarci nikad ne pozivaju na dejt ili vam se čini da ih ne privlačite? Verovatno počinjete da mislite da nešto nije u redu s vama. Počinjete da mislite da niste dovoljno lepi, dovoljno pametni ili čak zabavni?

Što ako to uopšte nema veze s vašim izgledom? Možda ste društveno nesvesni onoga što vas čini neprivlačnima. Verovali ili ne, vaše delovanje govori glasnije od reči, a muškarci pokupe sve suptilne poruke. Oni posmatraju svaki pokret koji napravite da bi utvrdili da li žele nešto sa vama. Ne samo da vas gledaju, već gledaju s kim se vi družite, šta nosite i kako se ponašate.

foto: giphy

Kada nakon provoda u gradu krenete kući i zapitate se zašto vam taj muškarac nije tražio broj, razmislite postoji li nešto što radite, što vas čini neatraktivnom i nedostupnom. Ako primetite bilo koji od ovih razloga, onda to promenite i videćete kako će vam se ljubavni život promeniti.

foto: giphy

1. Zaljubljeni ste u mobilni

Svi znaju kakvu posebnu vezu žene imaju sa telefonom i koliko je velika ta ljubav. Kada ste previše zauzeti slanjem poruka, definitivno nećete moći da razgovarate sa muškarcem koji vas posmatra. Muškarac s vama mora da ostvari kontakt pogledom, čak i pre nego što vam se približi. To je prirodan način da vidi da li mu se sviđate i postoji li potencijalni interes i privlačnost.

Kada gledate u mobilni, on misli da se ne zabavljate ili da ne želite da vam iko smeta. A to je vrsta vibracije koju ne želite da šaljete ukoliko želite da počne da vas muva. Učinite sebi uslugu i držite telefon u torbici. To će dati muškarcima zeleno svetlo da ste otvoreni za nova prijateljstva, da se dobro provodite i da želite da se upoznate s njima.

foto: giphy
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media