4 iritantne stvari zbog kojih ćete ostaviti svaki muškarac! (FOTO) (GIF)
Foto: profimedia

Previše priče o poslu

4 iritantne stvari zbog kojih ćete ostaviti svaki muškarac! (FOTO) (GIF)

Stvar je jednostavna - muškarci vole da se osećaju kao da su nekome potrebni, a žene umeju da preteraju sa baš svime

Objavljeno: 09:22h

26 najzabavnijih činjenica o ljudskoj psihi o kojima nemate pojma (FOTO) (GIF)

Muškarcima nije lako, a ništa lakše nije ni ženama - u moru različitih pristupa ljubavi i teorija o tome ko kome prvi treba da priđe, ponekad se čini da većina vremena otpada na teoretisanje, a jako malo na ljubav, osećanja i emocije.

Jednako kao što muškarci greše u odnosu sa ženama, greše i žene, a ovo su stvari koje najčešće rezultiraju gubitkom interesovanja.

foto: giphy

1. Preterana nazavisnost

Žena koja ima posao, karijeru, stan i auto zvuči kao idealan ulov, a upravo je puno takvih žena solo. Dodate li tome potrebu samostalne žene da naglasi kako sve može da uradi sama, nastaje potencijalni problem.

Stvar je jednostavna - muškarci vole da se osećaju kao da su nekome potrebni, a žena koja mu stalno naglašava da može i bez njega će mu ponekad biti manje privlačna od one koja mu daje osjćaj da je ponekad treba spasiti. To ne znači da morate da glumite da ste nesposobni, ali dobro je tu i tamo dopustiti da vam plati kafu.

foto: profimedia

2. Previše priče o poslu

Kad muškarac puno priča o poslu u kom je uspešan, to je pohvalno, a kad žena radi istu stvar, baš i nije. Jasno je da su u pitanju dvostruki standardi, ali činjenica je da postoje muškarci koji će se preplašiti žene koja je uspešna i u poslovnom svetu jer neki od njih to shvataju kao isključivo mušku teritoriju.

foto: giphy
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.