Ovom muškarcu žene ne mogu da odole! (FOTO) (GIF)
Foto: profimedia

kakav frajer

Ovom muškarcu žene ne mogu da odole! (FOTO) (GIF)

Crnokos, smeđokos ili plavokos, pitanje je sad? Oni imaju bogat društveni život i mesečno odlaze na desetak dejtova

Objavljeno: 20:13h

Kako izgleda svakodnevni život sa ženom? Ovaj umetnik to savršeno opisuje! (FOTO)

Nije tajna da muškarci vole plavuše i preferiraju ih više nego brinete, a filmovi, televizija i časopisi se ne trude da opovrgnu tu teoriju. Jedno istraživanje odlučilo je da odgovori na pitanje kakav se tip muškarca sviđa ženama. Crnokos, smeđokos ili plavokos, pitanje je sad?

Vole li žene više tamnokose ili plavokose muškarce? Odgovor na to pitanje potražila je jedna popularna web stranica za upoznavanje partnera.

foto: giphy

Napravili su istraživanje u kojem je učestvovalo 145 hiljada njihovih muških pretplatnika. Ustanovili su da muškarci s crnom i smeđom kosom imaju izrazito bogat društveni život i mesečno odlaze na desetak dejtova, za razliku od plavokosih muškaraca koji u proseku odlaze na dva dejta mesečno.

foto: profimedia

Na temelju analize baze podataka napravili su profil idealnog partnera prema kom savršen muškarac ima tamnu kosu, smeđe oči i prosečno telo, visok je 182 centimetra, ne puši, nema dece i zarađuje više od 200 hiljada dolara godišnje.

foto: giphy

Kao primer selebriti muškaraca koji imaju sve potrebne fizičke kvalitete ispitanice su navele Džona Hama, Patrika dempsija, Marka Rafala i Džerarda Batlera.

foto: Shutterstock

(Espreso.co.rs / Izvor: zadovoljnadnevnik.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.