Obradujte ga: 7 super iznenađenja za svakog muškarca (FOTO)

LJUBAV I ZAVOĐENJE

Obradujte ga: 7 super iznenađenja za svakog muškarca (FOTO)

Da vas voli još više s vremena na vreme ga iznenadite nekom sitniciom
Objavljeno:

Iako govore da ne vole preteranu pažnju i oni uživaju kada s vremena ne vreme dobiju neki poklon ili iznenađenje. Iz dobro odabrano iznenađenje voliće vas još više. 4 zaista kul načina da pobegnete s lošeg dejta (GIF) (VIDEO) 1. Kada mu napravite večeru bez prethodnih najava ili obećanja Većinu muškaraca ljubav prolazi kroz stomak, a večera koju sami napravite kod njega će izazvati oduševljenje, pogotovo ako ne voli da kuva sam.

10 stvari koje niste znali o ljubljenju (FOTO)​ 2. Kada mu nabavite karte za koncert omiljene grupe ili sportski događaj Muškarci takođe uživaju u pažnji, a posebno vole kada obratite pažnju na male detalje, kao što su omiljeni bendovi, filmovi i sportski klubovi za koje navija.
Lepa si ti, ali ja sam lepši! 5 skrivenih znakova koji otkrivaju da je zaljubljen u samog sebe, a ne u vas (FOTO)​ 3. Kada mu poklonite neku sitnicu iz vedra neba I oni vole poklone, i ako mu poklonite nešto što mu se zaista sviđa i što želi maziće vas još više.
10 znakova da još niste spremni za brak (GIF) 4. Kada u prodavnici kupite njegove omiljene grickalice Pogotovo ako je reč o grickaloicama koje vi inače ne volite. Na ovaj načinmu poručujete da mislite na njega, čak i kada obavljate svakodnevne obaveze poput odlaska u prodavnicu.
5. Kada obavite neku sitnicu umesto njega Pekad i oni nemaju vremena za obavljanje svih stvari. Vašem partneru će mnogo značiti ako uskočite sa odnošenjem stvari na hemijsko čišćenje ili sa nekom drugom uslugom.
6. Kada mu se javite porukom Pritom treba da znate da će ga uvek razveseliti slatka poruka u kojoj izražavate svoju ljubav. Sa druge strane neće mu se svideti ako mu se javljate samo da proverite gde je i sa kim.
7. Seks iznenađenja Ovo čak i ne treba objašnjavati, svaki muškarac ga voli.
(Espreso.co.rs / Izvor: zadovoljna.dnevnik.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.