OVO SU SIGURNI ZNAKOVI DA JE VAŠ PRIJATELJ ZALJUBLJEN U VAS: Koliko god skrivao, jedna stvar će ga ODMAH otkriti
Znakovi da je prijatelj zaljubljen u vas, Foto: Frederic Cirou / PhotoAlto / Profimedia

otkrijte na vreme

OVO SU SIGURNI ZNAKOVI DA JE VAŠ PRIJATELJ ZALJUBLJEN U VAS: Koliko god skrivao, jedna stvar će ga ODMAH otkriti

Flert je često nešto više od igre, dozvoljavajući jednom ili oboje da pomerite granice u sigurnom saznanju da se veza između vas nikada neće dogoditi

Objavljeno:

Bilo da se radi o prijatelju kojeg poznajete još iz školskih dana, bivšem kolegi sa kojim ste održavali kontakt,ili o najboljem partneru vašeg bivšeg partnera, svako platonsko prijateljstvo može postati super-nabijeno seksualnom tenzijom, otključavajući privlačnost koja je možda godinama uspavana.

Ono što nije dobar barometar je flertovanje. Flert je često nešto više od igre, dozvoljavajući jednom ili oboje da pomerite granice u sigurnom saznanju da se veza između vas nikada neće dogoditi. I nemojte biti zavedeni fizičkim kontaktom. Dugotrajni dodir može biti znak da je spreman za nešto više, ali to ne znači nužno da je zaljubljen u vas.

Dakle, koji su znaci? Evo nekih ključnih, ali suptilnih tragova na koje treba obratiti pažnju.

1. Njegove noge su okrenute prema vama

Kada stojite zajedno u grupi, proverite njegova stopala, da li su okrenuta direktno prema vama? Prema stručnjacima za govor tela, ovo je jasan znak da je zainteresovan za vas i da ste mu privlačni.

2. On te imitira

Stavite jednu ruku na vrat, prekrstite i raskrstite noge, jednu ruku stavite na kuk. Ako ponavlja vaše gestove, postoji velika šansa da je toliko intenzivno fokusiran na vas (na dobar način) da čak i ne zna da nesvesno oponaša vaše pokrete.

3. On bulji u tebe

Uđite u prepunu prostoriju i pogledajte okolo: da li vas neko gleda? Ako je muškarac koji je ranije bio u 'platonskom' taboru uperio oči u vas, to bi mogao biti znak da su posebno zainteresovani iako možda ne shvataju.

4. On je povučen

Ako je vaš muški prijatelj postao neobično povučen i nespretan i postoji osećaj udaljenosti i nepovezanosti koji ranije nije bio očigledan, to bi mogao biti znak da je u mislima prešao liniju prijateljstva. Biti neobično nervozan i samosvestan može značiti da se nešto dešava. Izbegavanje kontakta očima može biti samozaštitna mera kada osećanja postanu prejaka.

5. On se priseća

Ako počne rado da se priseća trenutaka iz prošlosti, ali sa iznenađujućim detaljima, to pokazuje da vas je zaista primetio i da mnogo razmišlja o vama i da je održavao ta sećanja živim tokom godina.

6. Pocrveni

Pocrveneti u licu u vašem prisustvu je klasična nagrada, koja ukazuje na sramotu i jaka osećanja - i mi nemamo kontrolu nad tim.

7. Njegova supruga je čudna

Ponekad supružnik može primetiti znake privlačnosti pre nego što muškarac shvati šta misli ili radi, pa pazite na promene u ponašanju. Ona može postati sumnjičava prema vama, ili bi mogla postati ljupka, kao način da smiri ono što doživljava kao pretnju svojoj vezi. Za nju bi to mogao biti slučaj da svoje prijatelje drži blizu, ali svoje „neprijatelje“ bliže.

8. On se izvinjava

Ako se izvini zbog nečega što je uradio ili rekao nešto što se moglo dogoditi u dalekoj prošlosti (možda vas ismejava ili zadirkuje), to bi mogao biti znak da je počeo da misli o vama drugačije, piše daily mail.

BONUS VIDEO

00:14

DARIN DEČKO TONI BAŠ ZALJUBLJEN! Pevačica objavila fotku u BIKINIJU, njegova reakcija sve RAZNEŽILA

(Espreso/alo/Ivana Petranović/prenela T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.